Doručení zdarma Stellar Blade

PlayStation Classic

Zobraziť katalóg
PlayStation Classic
4,5 44 hodnotení
Herná konzola – retro, sivá farba – 1× HDMI, 1× USB, 2× ovládač, 20 predinštalovaných hier napríklad Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 a Wild Arms
Kód:  MSX001Clsc Produktové číslo:  PS719999591 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PlayStation Classic

PlayStation Classic

Ako milovník herných konzol máte o dôvod viac tešiť sa na Vianoce. Do predaja už čoskoro príde reedícia originálnej konzoly Playstation z roku 1994 s dvomi ovládačmi a kolekciou dvadsiatich hier, ktoré si bezpodmienečne obľúbili všetci, ktorí na nich vyrastali. Okrem zháňania darčekov a iných predvianočných aktivít si tohtoročný advent spestrite hrou Final Fantasy VII alebo jednou z najpopulárnejšíchbojovných hier všetkých čias: Tekkenu 3.

PlayStation Classic

Hry si uchovali starý známy šat

Komplet dvadsiatich hier obsahuje okrem hry Final Finţas a Tekkenu napríklad populárnu plošinovku Jumping Flash, pretekársku arkádovku Ridge Racer Type 4 alebo populárnu hru RPG Wild Arms. Tešiť sa môžete aj na mnoho ďalších lahôdok, ktoré poznáte a obľubujete, samozrejme v pôvodnej, nezremasterovanej podobe.

PlayStation Classic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Na renovovanom Playstatione výrobca ubral na rozmeroch – nová konzola je približne o 45 % menšia ako jej predchodkyňa.

PlayStation Classic

Akonáhle rozbalíte škatuľu, okrem samotného Playstation na vás vykuknú dva ovládače, USB & HDMI kábel, manuál a okrem vône kartónu ucítite aj slastný závan nostalgie.

PlayStation Classic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Na čo sa môžete pri konzole PlayStation Classic tešiť najviac?

  • O 45 % menšie rozmery ako jej predchodkyňa
  • Priamo v konzole je nainštalovaných dvadsať hier na čele s hrami Tekken 3 alebo Final Fantasy VII
  • Herné CD nebudete musieť vymieňať: jednotlivé tituly zapínate tlačidlom, ktoré predtým slúžilo na otvorenie CD mechaniky
  • V balení dostanete dva klasické ovládače, samostatný USB & HDMI kábel a nechýba ani návod

Kompletný zoznam nainštalovaných hier, ktoré nájdete v PlayStation Classic 


Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tohle je opravdu hrozný výběr her. Jedině Metal Gear Solid, Resident Evil, Ridge Racer 4, Tekken 3 jsou OK. Jinak by ten, kdo ty hry vybíral měldostat okamžitě výpověď. Měl by tam být: Resident Evil 2 Gran Turismo Crash Bandicoot Adventures of Lomax Tomb Raider NHL 98 (legendární zábava) Silent Hill Critical Depth a mnoho jiných.

INFO: Zoznam všetkých 20 hier: Odkaz do neznáma Metal Gear Solid Destruction Derby Rayman Oddworld: Abe's Odyssey Resident Evil: Director's Cut GTA Battle Arena Toshinden Ridge Racer Type 4 Wild Arms Tekken 3 Mr. Driller Twisted Metal Syphon Filter Jumping Flash! Tom Clancy's Rainbow Six Cool Boarders 2 Revelations: Persona Final Fantasy VII Super Puzzle Fighter 2 Turbo Intelligent Qube (podľa mňa veľmi slabý výber...)

tak hru som si kupil z nostalgie :), bohuzial som si nezahral, stale na zaciatku mi vypisuje hlasku " Can't recognize the controller ..." cize nevie rozpoznat ovladac, nepomaha ani reset, ani vypnut zapnut, ani zamena ovladacov medzi sebou , ani nic.

Dobrý den. Rozjede mi konzole standardně DVD her pro ps1, které nejsou v konzoli předinstalované?

Dobrý den chci se zeptat k čemu jde konzole připojit(TV, monitor,) a jestli to jde připojit k notebooku. Předem děkuji za odpověď.

lze připojit k notebooku přes usb? děkuji

Dobrý den, mam dotaz, tato otázka se nevztahuje k ps1 ale k ps2. Koupil jsem si novou paměťovou kartu do ps2. Když ji vložíme do konzole vůbec se mi neukáže a píše mě to stále no data. Prosím o radu jak tuto věc odstranit nebo opravit.Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat jestli se na tom dá rozjet NHL 20.

Lze pripojut k tabletu misto k tv ? jako obrazovku.

Dobrý den, màm dotaz, tato otázka se nevztahuje k ps1 ale k ps2. Koupil jsem si novou paměťovou kartu do ps2. Když ji vložíme do konzole vůbec se mi neukáže a píše mě to stále no data. Prosím o radu jak tuto věc odstranit nebo opravit.Děkuji.

123
Diskusia a poradňa k PlayStation Classic
Príslušenstvo pre PlayStation Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation Classic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation Classic.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií