Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PocketBook 640 Aqua modrá

Zobraziť katalóg
PocketBook 640 Aqua modrá
4,6 11 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, vodeodolný, 6 "dotykový E Ink Pearl displej, 800x600, WiFi, 4GB, odolná proti vode a prachu - IP57
Kód:  MD050i20 Produktové číslo:  PB640 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 640 Aqua modrá

S vodotesnou čítačkou kníh PocketBook Aqua sa vám otvárajú úplne nové možnosti, kde všade sa dá nechať unášať skvelou literatúrou. PocketBook Aqua odolá každému počasiu, ponoreniu do vody, ale aj prachu a piesku . Milovníci aktívneho trávenia voľného času, môžu mať spoločníka pre odpočinok, o ktorého sa nemusia príliš starať. Pre pokojnejší typ rekreácie sa ponúka pohodlné čítanie pri bazéne, na pláži alebo vo vani - Skrátka nie je treba báť sa o jeho poškodenie. Zároveň je ľahko prenosný, pretože váži len 170 gramov !

Čítačka má rýchly, 1GHz procesor . Budete si môcť pohodlne prezerať celý rad elektronických súborových formátov. Čítačka podporuje tiež formát ePUB , vďaka ktorému si jednoducho požičiate knihy z lokálnych knižníc, ktoré disponujú elektronickým archívom. Príjemným bonusom sú mnohé funkcie vrátane obľúbených hier Snake, Sudoku či Klondike. Pre zhotovovanie kníh priamo z internetu, má tento model WiFi pripojenie.

Prístroj sa môže pochváliť E-Ink displejom so schopnosťou zobraziť až 16 odtieňov šedi. Výhodou tohto displeja sú vlastnosti porovnateľné s čítaním z klasického papiera. Teda vysoký kontrast, čitateľnosť zo všetkých možných uhlov a oproti bežným displejom úplne minimálna spotreba aj namáhanie očí. Displej spotrebováva energiu najmä pri zmene zobrazenia, a tak výdrž záleží len na vašom listovaním. Vydrží až 8000 otočených strán .

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 800 × 600 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, PRC, TXT, RTF Hotovo!
Funkcie
Prehliadač obrázkov Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 800 × 600 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, PRC, TXT, RTF Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Prehliadač obrázkov Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
4 GB Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Modrá Hotovo!
Šírka
114,6 mm (11,46 cm) Hotovo!
Výška
174,4 mm (17,44 cm) Hotovo!
Hĺbka
9 mm (0,9 cm) Hotovo!
Hmotnosť
170 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se čtečkou prohlížet internet?

Diskusia a poradňa k PocketBook 640 Aqua modrá
Príslušenstvo pre PocketBook 640 Aqua modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PocketBook 640 Aqua modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pocketbook 640-Aqua-Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pocketbook 640-Aqua-Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zsebkönyv 640 Aqua Blue.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií