AD homeoffice PET

Podstavec pod monitor, veľ. 10, čierny

Zobraziť katalóg
Podstavec pod monitor, veľ. 10, čierny
nosnosť 50kg
Kód:  XX901j Produktové číslo:  p10c
Podstavec pod monitor, veľ. 10, čierny Predaj skončil

Podstavec pod monitor, veľ. 10, čierny

Podstavec pro zajištění optimální výšky vašeho monitoru. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání krční páteře a přichází bolesti zad. Tento podstavec tuto situaci eliminuje a přispěje k vašemu zdraví větším komfortem, jenž jistě oceníte při delší práci. Je vhodný i pro vyzdvihnutí monitoru notebooku - tak jej lze přeměnit na stolní LCD se vším pohodlím.

Na výběr máte ze 3 výškových provedení, čímž si zvolíte optimální výšku. Prostor pod podstavcem je konstruován pro uložení papíru velikosti A4. Může tedy posloužit i jako šikovný úložný prostor. Je vyroben z kvalitní laminované desky, kterou si lze vybrat v mnoho barevných variantách. Vždy tak bude výškou sedět na míru vašim podmínkám a bude ladit se stolem.

Tento produkt je dodáván v rozloženém stavu.

Parametry a specifikace:

Materiál:
Lamino

Nosnost:
Až 50 kg

Rozměry:
Plocha: 36 x 25 cm
Výška: 10 cm

Barevné provedení:
černé

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Podstavec pod monitor, veľ. 10, čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Podstavec pod monitor, vel. 10, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monitorständer, vel. 10, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monitorständer, vel. 10, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Monitor állvány, vel. 10, fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií