AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Polar Balance biela

Zobraziť katalóg
Polar Balance biela
4,0 1 hodnotení
Osobná váha s možnosťou prepojenia s produktmi Polar
Kód:  KHO8619 Produktové číslo:  725882024790

Polar Balance biela

Váha Polar Balance vás bude určite motivovať k aktívnemu životnému štýlu. Váha okamžite zistí hmotnosť a v spojení s on-line denníkom a mobilnou aplikáciou Polar Flow máte možnosti a odporúčania, ako svoju hmotnosť udržiavať alebo znižovať. Váhu Polar Balance môžete tiež spojiť s inteligentnými hodinkami a športtestermi Polar. Udržujte si hmotnosť alebo naopak jednoducho chudnite s touto praktickou a inteligentnou váhou.

Hlavné prednosti

  • meranie hmotnosti v kg a lb
  • komunikácia cez bluetooth SMART
  • podpora až desiatich používateľov
  • veľký a čitateľný displej
  • sledovanie BMI
  • váživosť až 180 kg
  • presnosť merania 0,1 kg

Jednoduché dosiahnutie cieľa

S touto váhou si môžete udržať existujúcu hmotnosť alebo viac schudnúť. Stačí, aby ste zadali svoje ciele do Flow denníka a pridružená funkcia sa o všetko postará prostredníctvom komunikácie váhy cez bluetooth. V balančnom grafe uvidíte odporúčania, koľko pohybu máte mať každý deň, aby ste dosiahli vytýčený cieľ. Neevidujete žiadne kalórie zjedeného jedla. Stačí využívať svoj šikovný športtester, ktorý vám s monitorovaním bežných denných aktivít pomôže. Váha dokáže spolupracovať až s 10 používateľmi.

 

Kompatibilita:
hodinky/športtestery Polar - LOOP/LOOP 2/LOOP CRYSTAL/ M400/V800

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ve specifikaci píšete, že měří tuk,svaly a vodu. Na váze nejsou patrné, žádné elektrody, které by měření umožňovaly. Jak měření probíhá, případně nemáte ve specifikaci chybu? Děkuji za odpověď. Karel

Dobry den, je tsto vaha kompatibilna aj s Polar M430? Dakujem.

Dobry den ! Otazocka ku POLAR BALANCE (BIELA) . Nemozem pochopit ako mozem sledovat vysledky merania v aplicacii a na nete ? Staci instalovat aplicaciu PolarFlow ? ci je treba dokupit este aj naramek od Polru ? Nevidim ze aplikacia urcena pre Polar NZ Balance. Len pre naramky? Dakujem. Vadym.

Diskusia a poradňa k Polar Balance biela
Príslušenstvo pre Polar Balance biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar Balance bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar Balance weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar Balance weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polar Balance fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií