AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Polar M450 HR

Zobraziť katalóg
Polar M450 HR
Cyklocomputer
Kód:  KHO6974 Produktové číslo:  90055544

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polar M450 HR

Polar M450 je skvelým pomocníkom pre všetkých cyklistov. Tento cyklocomputer v sebe totiž kombinuje všetko, čo na výjazdoch potrebujete. Samozrejmosťou sú navigačné funkcie, ktoré zastupuje GPS modul a zabudovaný barometer. Vďaka nim máte neustály prehľad o svojej polohe, rýchlosti, prejdenej vzdialenosti a trase. Na neznámych cestách oceníte skvelú funkciu Back to Start. Po jej aktivácii vás Polar M450 navedie späť na miesto, odkiaľ ste vyšli.

Ak aktívne športujete, využijete vynikajúce tréningové testy. Stačí cez bluetooth smart pripojiť hrudný pás, ktorý je súčasťou balenia, a dostanete komplexný prehľad o svojej fyzickej kondícii. Môžete tiež sledovať vývoj svojich výkonov. Na to slúži niekoľko meraní, medzi ktorými je skúška srdcovej záťaže, výkyvov tepu a celkovej výdrže. Z nazbieraných údajov vám Polar M450 vypočíta podrobné štatistiky. Tie zahŕňajú napríklad účinky posledného tréningu, počet spálených kalórií a potrebný čas na regeneráciu. Všetky informácie si môžete prezerať v aplikácii Polar Flow.

Počas jazdy oceníte veľký kontrastný displej, ktorý je veľmi dobre čitateľný aj na priamom slnku. Na ňom zobrazované údaje si môžete prispôsobiť presne podľa svojich preferencií tak, aby ste videli vždy tie, ktoré sú pre vás podstatné. Výhodou je aj nízka hmotnosť, dlhá výdrž batérie a zabudované inteligentné LED svietidlo v prednej časti šasi.

Parametre a špecifikácia:

  • Vysokocitlivý GPS modul a barometer
  • V balení hrudný pás Polar H7
  • 64 Mb flash pamäte
  • Až 35 hodín záznamu dát
  • Dobíjacia 385 mAh batéria
  • Výdrž batérie pri zapnutom hrudnom senzore a navigácii až 12 hodín
  • Odolnosť proti vlhkosti (Splash-proof/IPX7)
  • Aplikácia Polar Flow pre Windows XP, 7, 8 a Mac OS X 10.6 a novší
  • Vymeniteľné farebné kryty

Váha:
51 g

Rozmery displeja:
3,5 x 3,5 cm

Hĺbka šasi:
14,0 mm (s držiakom 19,4 mm)

Konektivita:
USB na synchronizáciu dát cez Polar FlowSync (pre PC aj Mac) a update softvér
Bluetooth® Smart

Podporuje angličtinu, nemčinu, ruštinu, francúzštinu, španielčinu, portugalčinu, poľštinu, taliančinu, dánčinu, holandčinu, nórčinu, fínčinu, švédčinu, čínštinu a japončinu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Polar M450 HR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar M450 HR.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií