Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Polariod EVA Case for snap čierny

Zobraziť katalóg
Polariod EVA Case for snap čierny
4,5 4 hodnotení
Obal – pre kameru Polaroid Snap Touch Instant
Kód:  PLR016a Produktové číslo:  PLSNAPEVAB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Polariod EVA Case for snap čierny Predaj skončil

Polariod EVA Case for snap čierny

Poskytnite svojmu digitálnemu fotoaparátu Polaroid Snap Touch Instant maximálnu ochranu počas prenášania prostredníctvom zatváracieho puzdra. Toto puzdro ochráni fotoaparát pred nárazmi, poškriabaním a čiastočne aj pred vlhkosťou. Vďaka tvrdej vonkajšej škrupine bude prístroj v bezpečí aj keď ho budete nosiť napr. v batohu spolu s inými predmetmi. Vnútorné vystuženie ešte viac zvýši ochranu fotoaparátu. Uzatváranie na zips umožňuje rýchly prístup.

Kľúčové vlastnosti

  • Čierne vyhotovenie
  • Určené pre Polaroid Snap Touch Instant
  • Chráni fotoaparát pred poškriabaním a prachom
  • Zatváranie na zips

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polariod EVA Case for snap černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polariod EVA Case für Snap schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polariod EVA Case für Snap schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POLAROID Snap Touch Kemény tok (fekete).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií