Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Polaroid Snap instant biely

Zobraziť katalóg
Polaroid Snap instant biely
5 5 hodnotení
Instantný fotoaparát – 10Mpx, výklopný hľadáčik, indikátor papiera v tlačiarni, samospúšť MicroSD až 32GB, indikátor vybitej batérie
Kód:  PLR004a2 Produktové číslo:  POLSP01W

Polaroid Snap instant biely

Legendárna instantná fotografia od Polaroidu sa vracia s podporou najnovších technológií. Polaroid Snap je synonymom pre vreckový fotoaparát za dostupnú cenu. Takmer okamžité vyhotovenie snímok spojené s jednoduchým ovládaním znamená, že aj deti a menej zdatní používatelia spontánne zaznamenajú jedinečné chvíle života. V priebehu pár chvíľ máte v ruke hotovú fotografiu a v pamäti digitálne dáta na neskoršie prekopírovanie do počítača a zdieľanie na sociálnych platformách internetu.

Inovovaná tradícia

Spoločnosť Polaroid, preslávená fotoaparátmi s okamžitým výstupom fotografie (už od roku 1948), teraz pretavila svoje skúsenosti na poli používateľsky prívetivého fotografovania do modelu Polaroid Snap. Minimalistický dizajn bol prepracovaný podľa skúseností používateľov z celého sveta, ale zahŕňa aj rokmi osvedčené konštrukčné prvky starších fotoaparátov Polaroid, ako bol napríklad kultový Polaroid Color Spectrum. Nový fotoaparát je dokonalým spojením nostalgickej instantnej fotografie a moderných technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoducho ovládateľný, kompaktný fotoaparát s instantným výstupom fotografie
  • Fotografia 2 × 3 palce vytlačená vo vašich rukách do minúty
  • Zvládne fotografovať aj počas tlače
  • Fotografie ukladá aj na vloženú pamäťovú kartu na neskoršie zdieľanie a archiváciu
  • Dlhšie deje zachytí 6 snímok počas 10 sekúnd
  • Množstvo funkcií (rôzne režimy zachytávania, čierna a biela, vintage)

Doba pokročila

Technológia tlače ZINK Zero Ink nepoužíva žiadny atrament, ale farbenie kryštálov teplom pod ochranou vrstvou. Výsledkom je plnofarebná, vysokokvalitná tlač s dlhou životnosťou a úplnou odolnosťou voči rozmazaniu. Používateľom ľahko vytlačí fotografie jednoduchým stlačením tlačidla, ale fotografia sa samozrejme tiež ukladá. Fotoaparát je vybavený slotom pre micro SD karty vo veľkosti až 32 GB na uloženie a následné prenášanie snímok do počítača, cloud služby alebo na sociálnu platformu. Fotografiu vo veľkosti 2 × 3 palce máte do minúty hotovú, ale na nič nemusíte čakať. Aj keď práve fotoaparát tlačí fotografiu, možno s ním pokojne fotiť ďalej.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se na fotoaparátu fotit i když tam není papír/film

Diskusia a poradňa k Polaroid Snap instant biely
Príslušenstvo pre Polaroid Snap instant biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid Snap instant bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid Snap instant weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid Snap instant weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Polaroid Snap instant fehér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií