PET AD homeoffice

Power Support Air Jacket Clear Matte iPhone 7 Plus

Zobraziť katalóg
Power Support Air Jacket Clear Matte iPhone 7 Plus
Ochranný kryt – jednoduchý a dobre priliehajúci, vyrobené v Japonsku z ultra tenkého polykarbonátu, všetky tlačidlá zostávajú ľahko prístupé, možnosť nabíjania a synchronizácie v kryte
Kód:  PWSc07 Produktové číslo:  UPBK-80 Stránky výrobcu
Power Support Air Jacket Clear Matte iPhone 7 Plus Predaj skončil

Power Support Air Jacket Clear Matte iPhone 7 Plus

Spoločnosť Apple je veľmi známa vďaka svojmu jednoduchému a zároveň kvalitnému dizajnu. Presne týmto sa inšpirovala značka Power Support. Tento ochranný kryt je vyrobený presne na mieru vášmu iPhone 7 Plus. Vďaka veľmi tenkým a elegantným rohom si užijete dizajn svojho telefónu aj s maximálnou ochranou. Na rozdiel od klasických krytov, ktoré chránia iba tri strany telefónu, kryt Power Support Air Jacket Clear Matte chráni všetky štyri strany vášho iPhone 7 Plus a pritom zachováva prirodzený vzhľad telefónu. Kryt je priehľadnej matnej farby.

Kľúčové vlastnosti krytu Power Support Air Jacket Clear Matte

  • Jednoduchý dizajn zachová prirodzený vzhľad vášho telefónu
  • Kryt chráni všetky štyri strany telefónu
  • Jednoduchý prístup k tlačidlám
  • Kryt Power Support Air Jacket Clear Matte je vyrobený z pevných materiálov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Power Support Air Jacket Clear Matte iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Power Support Air Jacket Klare Matte für iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Power Support Air Jacket Klare Matte für iPhone 7 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Power Support Air Jacket Clear Matte iPhone 7 Plus.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií