AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

POWERbreathe K5

Zobraziť katalóg
POWERbreathe K5
4,0 1 hodnotení
Trenažér – dýchacích svalov s auto-optimalizačnou technológiou ovládania nádychového odporu, okrem tréningu, tiež režim testovania, percentuálne zlepšenie, výkon vo wattoch, objem nádychu, možnosť nastavenia odporu 10–200cm H2O, automatický odpor, pamät na 30 používateľských profilov
Kód:  PWB0105 Produktové číslo:  5060127401857 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POWERbreathe K5

POWERbreathe kinetic K5 je navyšším modelom uvedenej spoločnosti pre bežných používateľov. Ide o pokročilý model digitálneho prístroja na tréning dýchacieho svalstva. Využíva rovnaké automatické optimalizačné technológie odporu ovládania záťaže podľa priebehu nádychového cyklu ako nižšie modely, ale výrazne rozširuje ich funkcionalitu. Je ideálnym riešením pre používateľov, ktorí vyžadujú širokú paletu režimov zahŕňajúcich tréning, nastavenie špecifického tréningu, testovania výkonnosti, zahriatie pred záťažou, upokojenie po záťaži, zobrazenie histórie na displeji aj následnú analýzu dát v počítači. Mimo počítača si výsledky a nastavenia ľahko prezriete aj pomocou LCD panelu, na ktorom okrem iného nájdete aktuálny tlak nádychu, objem nádychu v litroch, výkon vo wattoch, energiu v jouloch aj percentuálne zlepšenie. Odnímateľný dýchací ventil zabezpečuje jednoduché čistenie.

Prístroje POWERbreathe série K sú treťou generáciou prenosného systému s rovnakým názvom na tréning respiračných svalov (tréning dýchania). Sú vybavené pokročilým elektronickým monitorovacím systémom, ktorý prináša vynikajúce výsledky. Využívajú základné princípy záťažového tréningu. Rovnako, ako zdvíhanie závažia zosilňuje svaly vašich rúk, tak dýchanie cez POWERbreathe a jeho elektronicky riadený a rýchlo reagujúci ventil vytvára záťaž voči nádychu, a tým zvyšuje svalovú silu a vytrvalosť respiračného svalstva. Prístroje sú opatrené dobíjacou batériou a predávajú sa vrátane nabíjacieho stojanu.

Systém POWERbreathe série K je špeciálne navrhnutý tak, aby sa prispôsobil dynamickým zmenám v dýchaní. Vďaka tomu sa automaticky prispôsobí zvýšeneniu svalovej sily na začiatku každého svalového tréningu. Výsledky tréningu sa zobrazujú na integrovanom LCD paneli a umožňujú vám sledovať pokrok v tréningovom procese a optimalizovať tréningové techniky. Cvičenie s prístrojom POWERbreathe zahŕňa tridsať nádychov dvakrát denne a zaberie vám len pár minút. Pri správnom používaní začnete pociťovať výsledky v priebehu niekoľkých týždňov.

Systém umožňuje aj ručné nastavenie odporu dýchania v rozsahu 10 – 200 cm H2O podľa individuálnych požiadaviek každého používateľa. Prehľadný sprievodca tréningom vám pri dýchaní zobrazí počet zostávajúcich nádychov a informuje vás, akonáhle je cyklus dokončený. Následne vám zobrazí prevedenú záťaž v cmH2O, silu vo Wattoch, inhalovaný objem v litroch a energiu dýchania v jouloch. O neustálu prípravu k cvičeniu sa stará nabíjací systém s automatickým vypnutím a indikáciou úrovne nabitia.

Model POWERbreathe kinetic K5 automaticky nastavuje optimálny odpor na zahriatie svalstva pred cvičením i jeho upokojenie pri ukončovaní tréningu. Po pripojení k počítaču prostredníctvom USB rozhrania dokáže naživo monitorovať výkonnosť pri tréningu, testovať aktuálnu výkonnosť a zo získaných dát následne vytvárať štatistiky. Okrem toho si prostredníctvom počítača môžete prispôsobiť tréning (vytvoriť vlastný), aby presne zodpovedal vašim potrebám.

Parametre a špecifikácia

Dôležité vlastnosti:
Optimalizačné technológie odporu ovládania záťaže IMT
Rozšírený tréning pomocou premenlivého zaťaženia – optimalizovaný, aby zodpovedal sile vašich dýchacích svalov
Nastavenie intenzity tréningu
Rýchlo reagujúci ventil na zistenie sily dýchacieho svalstva
Tri dýchacie režimy: tréning, testovanie, zahriatie a upokojenie dýchacieho svalstva
Jednoduché menu na LCD na listovanie nastaveniami a zobrazenie výsledkov tréningu
Systém sprievodcu tréningom, vrátane upozornenia na tempo dýchania
Vedecky preukázané výsledky tréningu
Dobíjací systém
Odnímateľný dýchací ventil na jednoduché čistenie
Ergonomický dizajn náustku, vhodný pre dospelých i deti
Ergonomický dizajn rukoväte
Zobrazenie výsledkov na displeji a rozšírené štatistiky v počítači

POWERbreathe kinetic K5 je ideálny pre:
Osoby s dýchacími ťažkosťami spôsobenými ochorením, sedavým spôsobom života alebo vysokým vekom
Športových profesionálov, trénerov, fyzioterapeutov, športovcov, rekreačných športovcov a športových nadšencov
Bezpečnostné a záchranné zložky: armáda, námorníctvo, letectvo, polícia, hasiči
Osoby vystavené zvýšenej záťaži dýchacieho aparátu: hráči na dychové nástroje, speváci, herci
Osoby fyzicky aktívne vo vyšších nadmorských výškach: horolezci, lyžiari

Obsah balenia:
POWERbreathe kinetic K5
PC Software
Nabíjačka & stojanček
Ergonomický klip na nos (vhodný aj na plávanie)
Inštruktážne DVD (anglicky, cca 35 min)
Textilné puzdro
4 čistiace tablety
Používateľský manuál

Porovnávacia tabuľka jednotlivých modelov tu

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POWERbreathe K5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POWERbreathe K5.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií