PET AD homeoffice

PowerCube Audiocube

Zobraziť katalóg
PowerCube Audiocube
4,4 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor 30 W, 4× repro, audio IN, Bluetooth 3.0, 360° zvukový výstup, bez internej batérie
Kód:  NZE302a Stránky výrobcu

PowerCube Audiocube

vypnuté
360° zážitek

360° zážitok

Väčšina reproduktorov je štandardne jednosmerná: najlepší zvukový zážitok je sústredený na prednú časť reproduktora. AudioCube používa všesmerové reproduktory, zvuk je teda šírený bez hluchých miest. Vytvorili sme tým 360° zážitok.

vypnuté
Snadné ovládání

Jednoduché ovládanie

AudioCube je vybavený tlačidlami, ktorá vám umožnia ovládanie základných funkcií ako je On/Off, prehrávanie/pauza, zvýšiť/znížiť hlasitosť, predchádzajúca/nasledujúca skladba a párovanie. Všetky ovládacie prvky majú spätnú zvukovú väzbu.

vypnuté
Hutné bassy

Hutné bassy

AudioCube prichádza so silnými basmi, ktoré sú navyše zosilnené funkciou vibračnej roviny, kde sa vibrácie prenášajú na ľubovoľný povrch a umocňujú celkový zvukový výstup. K dispozícii je integrované tlačidlo On/Off s LED kontrolkou pre ovládanie režimu zosilnenie basov.

vypnuté
PowerCube Audiocube

Prečo je AudioCube jedinečná?

Vychutnajte si 360° zvuk, za ktorý sa nemusíte hanbiť na akejkoľvek párty. Tento kvalitný 30 W stereo Bluetooth reproduktor je vybavený plnohodnotnou basovou membránou.

  • Ovládacie tlačidlá.
  • Integrované napájanie (nie je potreba adaptér).
  • Ľahké Bluetooth párovanie pre bezdrôtový prenos hudby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám bílo oranžovou variantu. Vzal jsem ho na dovolenou a někdo mi zamáčkl dvě basy a nejdou dát zpátky ani protitlakem. Když propíchnu tuy zamáčklý basy špendlíkem a narovnám je zhorší se tak zvuk??

Jde nabíjet i přes externí nabíječku

Hraje když se připojí externí nabíječka?

Kúpil som tento prenosný bluetooth reprak a mi ide len keď je pod nabíjačkou akonáhle ho vipojim z nabíjačky sa vypne a nejde zapnúť.

Mohu se zeptat kolik DB dokáže sestava vyvinout .?? Děkuji :)

Mohu se zeptat zda máte ještě variantu bílo-oranžovou s interní baterií?? děkuji..

Kolik hodin vydrží reproduktor hrát na jedno nabití?

Jde přepínat písničky a hlasitost normalne z mobilu? Je to i pro android?

Rád bych se zeptal zda jsou všechny modely vybaveny interní baterií, protože když odpojím přívodní kabel tak mi přestane fungovat. A nejde spustit pokud kabel opět nepřipojím!?

Diskusia a poradňa k PowerCube Audiocube
Príslušenstvo pre PowerCube Audiocube
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Audiocube. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Audiocube.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií