AlzaBoxy Q1 PET

PowerCube Original šedá

Zobraziť katalóg
PowerCube Original šedá
4,8 432 hodnotení
Zásuvka – 5 zásuviek, detská poistka
Variant
Kód:  NZE301a4 Produktové číslo:  8718444085911 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PowerCube Original šedá

Dodajte svojmu domovu či kancelárii elegantný a funkčný rozbočovač PowerCube Original. PowerCube Original je jedinečné riešenie neprehľadných predlžovacích káblov. Atraktívny dizajn a moderné krivky sa stanú ozdobou vášho domova či kancelárie. Moderné farebné zladenie sa hodí do každého interiéru.

PowerCube Original ponúka 5 zásuviek (250 V ~, 16 A, 3680 W), detskú poistku a uzemnenie. Zásuvky sa vzájomne neblokujú a neprekážajú. Jednoduchá možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami.


Prečo je PowerCube Original jedinečná?

Dostupnosť

Prakticky rozložené zásuvky, ktoré môžete využívať všetky súčasne. Zapojené zariadenia si vzájomne neprekážajú ako u bežných predlžovacích káblov či rozbočiek. Komplikácie nenastávajú ani v prípade pripojenia rozmerovo neštandardných prívodov v podobe adaptérov či nabíjačiek na batérie.

Kapacita

Pohodlne zapojíte súčasne až 5 elektrických zariadení. Verziu Original môžete využiť samostatne priamo do zásuvky, prípadne ju kombinovať s predĺženými "Extended" verziami.


Design

Elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí PowerCube každý interiér. Produktový rad PowerCube získala niekoľko ocenení. Medzi najvýznamnejšie radíme Red Dot Design Award.


Rozšírenie

PowerCube je dodávaný v rôznych variantoch a farbách. Jednoduchým spojením s ďalšími produktami PowerCube vytvoríte kombináciu, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Sami si teda vyberiete koľko potrebujete elektrických zásuviek a USB portov pre napájanie vašich elektrických zariadení.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného a odolného ABS plastu.

Parametre a špecifikácia

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
Vidlica typu E/F Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E/F Hotovo!
1. Female konektor – Počet
5 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne napätie
240 V Hotovo!
Maximálny prúd
16 A Hotovo!
Počet zásuviek
5 ks Hotovo!
Farba
Biela, Sivá Hotovo!

Vyhotovenie

Počet zásuviek
5 × Hotovo!

Vyhotovenie

Vyhotovenie
Bez vypínača Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné polohu zásuvky změnit (otočením)?

Je pravda, že tři zásuvky mají fázi vlevo od kolíku a dvě vpravo od kolíku? Pokud vím, tak dle české legislativy musí být fáze vlevo u všech zásuvek. Můžete toto ověřit přímo na výrobku? Děkuji.

barvy nechápu proč zelená stojí 2x tolik co červená a jiné barvy stoji 299

Dobrý den, v parametrech produktu je napsáno, že délka kabelu je 1,5m. Z obrázků to ale tak nevypadá a zde v poradně jste již odpovídali, že kabel není. prosím tedy o upřesnění a pokud kabel není prosím upravte parametry produktu. Děkuji

PowerCube pro venkovni pouziti zatim porad neni? Nejak se mi nepovedlo najit

To neexistuje na trhu žádný obyč. zásuvkový adaptér pro připojení na kolmo? Jen tohle?

Hezký den, chci se zeptat ohledně kombinace více PowerCube zásuvek. Na krabičce se píše, že PowerCube Original lze kombinovat s dalšími PowerCube produkty, ale zdá se mi, že v přiloženém návodu je toto vyvráceno. V obrázcích přímo u zboží zde na alze je přitom vidět i kombinace 2x Power-cube Original a 1x PC Extended s popisem, že je lze kombinovat libovolně. Jak to tedy je? Lze kombinovat více PC, případně jakým způsobem? Díky! JK

Dobrý den, má rozdvojka přepěťovou ochranu?

Dobrý den. Chcem sa spýtat ci ta verzia kocky teda za 10Eur obsahuje aj predlžovaci kabel,alebo sa dal len priamo napojit do zasuvky . Dakujem za odpoved,kedze v na obrazku to vyzera len na priame nastrčenie do zasuvky.

Je mezi nimi redukce do britske zasuvky?

12
Diskusia a poradňa k PowerCube Original šedá
Príslušenstvo pre PowerCube Original šedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Original grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Original grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Original szürke.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií