Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

PowerCube Original Remote

Zobraziť katalóg
PowerCube Original Remote
4,7 11 hodnotení
Zásuvka – 4 zásuvky, detská poistka, vypínač
Kód:  NZE301b7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PowerCube Original Remote

Zabudnite na všedný rozdvojky a kúpte si domov a do kancelárie elegantný a funkčný rozbočovač PowerCube Original Remote. PowerCube Original Remote je jedinečné riešenie s diaľkovo ovladateľným predlžovacím prívodom a možnosťou Multipárovania. Jeho flexibilitu podčiarkuje bezproblémová kombinovateľnosť s ostatnými PowerCube. Svojim šikovným dizajnom si vyslúžil množstvo ocenení.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrované tlačidlo On / Off
  • Zásuvku je možné ovládať diaľkovým ovládačom PowerRemote (nutné dokúpiť, nie je súčasťou)
  • Okulahodiaci a zároveň účelný dizajn

Umiestnite si ju na stôl či stenu

Zásuvka PowerCube Original naraz obslúži 4 elektrické zariadenia, pričom je možné zapojiť samostatne alebo vďaka praktickému tvaru ľubovoľne kombinovať s ostatnými verziami. Zásuvky sa vzájomne nijako neblokujú a neprekážajú, ako je tomu u bežných predlžovacích káblov či rozbočovačov. Tlačidlo On / Off pomáha znižovať spotrebu energie v standby móde.

Kvalitné a pevné materiály

Pri výrobe PowerCube sa používajú kvalitné a odolný ABS plast a všetko je dôkladne testované a certifikované podľa prísnych kritérií. Zásuvka je uzemnená a obsahuje detskú poistku. Atraktívny dizajn zaujme každého užívateľa a stane sa ozdobou každého interiéru. Tento zásuvkový systém sa pýši niekoľkými oceneniami, medzi tie najprestížnejšie patrí RedDot Award.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zhanam powercube s vypinanim, zasuvkami a 2 usb portami, existuje taky alebo je mozne ho len vyskladat z dvoch cube-ov?

Je součástí této PowerCube i dálkový ovládač?

Diskusia a poradňa k PowerCube Original Remote
Príslušenstvo pre PowerCube Original Remote Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Original Remote. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Original Remote.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií