Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs

Zobraziť katalóg
PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs
4,7 96 hodnotení
Zásuvka , vstupné napätie 100–240V, 50–60Hz
Kód:  NZE301f1 Produktové číslo:  8718444083108 Stránky výrobcu

PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs

PowerCube Rewirable USB

Hlavné výhody PowerCube Rewirable USB

Ľubovoľná kombinovateľnosť s ostatnými PowerCube

Eliminácia možnosti blokácie jednotlivých zásuviek

Možnosť zapojiť 4 elektrické zariadenia a 2 USB naraz

Vymeniteľná prúdová ochrana

Kompatibilita s Travel Plugs

Kompatibilita s IEC káblom

Multifunkčnost

Multifunkčný zásuvkový systém

Ak vám prekáža, že vašu domácnosť hyzdia desiatky predlžovacích káblov, rozdvojek alebo roztrojek, ponúkame vám perfektné riešenie. Multifunkčný zásuvkový systém PowerCube Original sa môže pýšiť veľmi prestížnym ocenením RedDot Award. Možno do neho zapojiť až 4 elektrické zariadenia naraz a využiť dvoch portov USB, z ktorých môžete nabíjať svoj telefón, fotoaparát, prehrávač MP3, alebo napríklad GPS. Trendy atraktívny dizajn zaujme každého používateľa. Moderné krivky a módne farby sa stanú ozdobou vašej miestnosti, vďaka ktorým sa PowerCube hodí do akéhokoľvek interiéru.

Vyrobené z kvalitných a pevných materiálov

Na výrobu PowerCube použité iba kvalitné a pevné materiály. Vďaka ideálnemu rozmiestneniu zásuviek nebude dochádzať k zbytočnému blokovaniu ďalších zásuviek a bez komplikácií teda môžete využiť úplne všetky. Disponuje prúdovou poistkou, ktorá je opakovateľne a jednoducho vymeniteľná. V spojení s Travel Plugs možno využiť ako cestovný adaptér alebo ju možno predĺžiť po pripojení kábla s IEC konektorom (tzv. Ekologická prodlžovačka).

* Farba vnútorných stien tohto produktu je tmavo ružová.

Kvalitní zpracování
Připojení

Nabite si svoje inteligentné zariadenie

Využite najnovšie technológie pre nabíjanie vašich mobilných zariadení. Verziu PowerCube Rewirable môžete zapojiť samostatne alebo ju kombinovať s ostatnými verziami. Táto múdra vychytávka má praktický tvar a hodí sa do každej domácnosti.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zásuvka Hotovo!
1. Male konektor – Typ
IEC C14 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E Hotovo!
1. Female konektor – Počet
4 × Hotovo!

Využitie

Typ
Zásuvka Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
IEC C14 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
Zásuvka typu E Hotovo!
1. Female konektor – Počet
4 × Hotovo!
2. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
2. Female konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
2. Female konektor – Počet
2 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Maximálne napätie
250 V Hotovo!
Maximálny prúd
10 A Hotovo!
Počet zásuviek
4 ks Hotovo!
Farba
Biela, Fialová Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vyhotovenie

Počet zásuviek
4 × Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!

Výkon a prúd

Typ hlavného výstupu
USB-A Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
10,5 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2,1 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
2 Hotovo!

Kábel

Konektory kábla
USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Fialová Hotovo!

Spôsob ovládania

Ovládanie
Mechanické Hotovo!

Do zásuviek

Typ zásuvky
B, E, F, G, I Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina Hotovo!

Vyhotovenie

Vyhotovenie
Bez vypínača, Detská poistka Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim Vas, bude fungovat aj na napati 110V v Kanade? Dakujem

Dobrý den, vypadá to, že powercube (teď mám na mysli hlavně USB) je použitelná v zahraničí na 120V, když má také tuto koncovku. Myslím, že tahle informace by tu být měla. Mohu vás poprosit o ověření a doplnění? Děkuji, s pozdravem, Stanislav

Bude fungovať bez problémov v USA?

Dobrý den, chtěl jsem se informovat jestli klasický EU typu zásuvky půjde do řecké vidlicové které mají užší (typ C 4mm). Děkuji za odpověď.

Dobry den, je mozne k tomu dokoupit nebo nejak sehnat zastrcku A - tedy US verzi bez zemniciho koliku? V JV Asii se dle me zkusenosti dost casto pouzivaji prave tyto zasuvky a kolik bohuzel nejde z verze B odsroubovat :(

Dobry den, je mozne PowerCube pouzit v Jizni Africe? (Konkretne Kapske mesto)

Dobrý den, dá se použít tento Cube i na Kubě? Děkuji

Dobrý den, stejně jako pan Lošonský jsem obdržel zboží s adeptérem pro USA bez středového kolíku, tedy typu A nikoliv B. Je možné zjistit, zda na takto zapojený Cube je možné připojit notebook vyžadující trojžilové zapojení? Tedy zda je uvnitř Cube nějak řešeno, že fáze na výstupu bude vždy vlevo a kolík propojen na nulový vodič? Nebo je nutná výměna. Bohužel výměnu před odjezdem již nestihnu a jsem nucen odjet s tím, co mi bylo dodáno, tak bych nerad zapojoval notebook jako test pokus-omyl. Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat, zda jeden z těch tipů koncovek je použitelný do zásuvky v USA a jestli se připojené zařízení nezničí pod jiným napětím, který tam mají. Děkuji za odpověď

Dobrý den, koupil jsem od vás PowerCube, kde je i US koncovka. Na obrázku je uvedena se středovým kolíkem (pro mě důležité a důvod nákupu). V reálu po rozbalení středový kolík chybí. (Kolega ji má také i se středovým kolíkem.) Co s tím mohu dělat? Jste schopni dodat PowerCube se středovým kolíkem nebo mám jen možnost to vrátit?

12
Diskusia a poradňa k PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs
Príslušenstvo pre PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Rewirable USB + Travel Plugs.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií