Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Poynting X-pol. 2dB, všesmerová

Zobraziť katalóg
Poynting X-pol. 2dB, všesmerová
4,6 5 hodnotení
Anténa vonkajšia, všesmerová, 790 - 2700 MHz, zisk 2 - 2,5 dB, 5m dvojitý kábel HDF-195 s SMA-m konektory, ideálna pre LTE/3G modemy
Kód:  KN060a Produktové číslo:  XPOL-A0001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Poynting X-pol. 2dB, všesmerová

Smerová anténa Poynting XPOL-A0001 s krížovou polarizáciou je optimálnym riešením na príjem LTE/3G/2G v oblastiach s pomerne dobrým signálom. Dve integrované antény s opačnou polarizáciou podporujú diverzitu príjmu/MiMo a tým zabezpečia kvalitný signál. Anténa je dodávaná s dvojitým nízkoútlumovým káblom dĺžky 5 m zakončeným 2x SMA-m konektorom. Použitý SMA konektor je bežne využívaný v širokej rade routerov. V prípade iného konektora je možné použiť krátky pigtail. Na maximálnu kvalitu signálu a minimalizáciu potenciálnych prechodov nie sú pri anténe použité pripojovacie konektory a kábel je pripojený priamo.

Anténa podporuje uchytenie na stožiar alebo na stenu a jej kompaktné rozmery urýchľujú montáž. Vodotesné kvalitné vyhotovenie umožní inštaláciu kamkoľvek (i mimo budovy) a je garanciou dlhej životnosti produktu. Anténa je vhodná na použitie v bežne využívaných komunikačných pásmach, čo je ďaľšou ochranou investíciou do budúcnosti. Pokrýva pásma 790 - 960, 1710 - 2170, 2300 - 2400, 2500 - 2700 MHz a poskytuje zisk 2 - 2,5 dBi.

Použitie antény najmä u LTE výrazne zvýši komunikačnú rýchlosť. Antény s krížovou polarizáciou sú výhodnejšie, než separátne umiestnené dve jednoduché antény (jednoduchšia manipulácia, menšie nároky na priestor) a pri dostatočne vysokej úrovni izolácie oboch anténnych portov je to skutočne výkonné riešenie. Výrobca Poynting používa svoju overenú technológiu výroby a obidve interné antény sú dostatočne nezávislé (čo je v mnohých prípadoch dôležitejšie ako deklarovaný zisk). Dodávka antény je vrátane úchytu na okno (sklo) a na stožiar .

Kľúčové prednosti:

  • Kvalitné vyhotovenie outdoor antény s vysokou životnosťou a odolnosťou.
  • Garantovaný zisk v celom frekvenčnom rozsahu - ide o reálny meraný zisk.
  • Využitie nízkoútlumového kábla HDF-195.
  • Priame pripojenie do antény bez konektorov - minimalizácia strát aj problémov na konektore.
  • Anténa pokrýva mobilné pásmo pre všetky technológie vr. pásiem 800 MHz a 2600 MHz (novobudovanej LTE).
  • Antény Poynting na rozdiel od mnohých iných lacných "high gain" antén skutočne fungujú!

Parametre a špecifikácia:

Zisk:
2 - 2,5 dBi

Pripojenie:
Typ kábla: HDF-195
Dĺžka kábla: 5 m
2x konektor SMA-m

Rozmery antény:
234 x 134 x 84 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet konektorov
2 Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Pásmo
GSM, 3G, LTE Hotovo!
Typ konektora
SMA Hotovo!
Zisk
2,5 dBi Hotovo!

Vlastnosti

Počet konektorov
2 Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Pásmo
GSM, 3G, LTE Hotovo!
Typ konektora
SMA Hotovo!
Zisk
2,5 dBi Hotovo!
Prichytenie
Držiak, Prísavky Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je zlepsenie signalu aj v pripade, ak tuto antenu nalepim na okno zvnutra (pripadne navrtam vedla okna, do tehly, nie panel)? Tak aby som nemusel tahat kable z exterieru do interieru?

Dobry. Koncovka mi bude pasovat do akehokolvek 4G wifi routera ?

Dobrý deň, Jedná sa o túto anténu? Odkaz do neznáma

Kdo mi poradí? Mohu přes tuto anténu přijímat nejen signál mobilní sítě (LTE/4G), ale též běžné Wi-Fi sítě/veřejné hotspoty?

Dobrý den, máte přijímač 3G signálu, který dokáže chytat data i v místech s relativně slabým pokrytím mobilní sítě? Potřeboval bych něco, co dokáže kombinovat několik SIM karet. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Oleg Shenshyn

Diskusia a poradňa k Poynting X-pol. 2dB, všesmerová
Príslušenstvo pre Poynting X-pol. 2dB, všesmerová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Poynting X-pol. 2dB, všesměrová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Poynting X-pol. 2dB, omnidirektional. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Poynting X-pol. 2dB, omnidirektional. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Poynting X-pol. 2 dB, minden irányból vevő.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií