PET AlzaBoxy Q1

Poynting X-pol. 5 dB, všesmerová

Zobraziť katalóg
Poynting X-pol. 5 dB, všesmerová
4,7 3 hodnotení
Anténa – 690-2700MHz, zisk 2-5dB, 2m dvojitý kábel zakončený 2x SMA konektorom+2x CRC9 redukcia+2x TS9 redukcia, ideálny pre LTE/3G modemy
Kód:  KN060e Produktové číslo:  A-XPOL-0010-04

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Poynting X-pol. 5 dB, všesmerová Predaj skončil

Poynting X-pol. 5 dB, všesmerová

Všesmerová anténa Poynting s dvoma internými anténami disponujúci opačnú polarizáciou. Je vynikajúcim riešením pre použitie na jednom mieste alebo na zabezpečenie pripojenia na cestách. Oceníte ju najmä v miestach, kde je menej kvalitný alebo nijaký príjem. Zaisťuje 2G, 3G alebo 4G / LTE pripojenie s plnou prenosovou rýchlosťou pre váš mobilný širokopásmový modem alebo router. Anténa sa stane obľúbeným spoločníkom cestovateľov, ktorí musia byť neustále online!

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné vyhotovenie s vysokou životnosťou a odolnosťou
  • Garantovaný zisk v celom frekvenčnom rozsahu
  • Využitie nízkoútlumového kábla
  • Priame pripojenie do antény bez konektorov

Jednoduché používanie

Použite zabudovaný stojanček na umiestnenie antény na stole a pripevnite ju na okno alebo zaveste na monitor svojho notebooku. Ak teda klesá alebo sa úplne stráca mobilné pripojenie napr. vo vašom smartfóne, táto anténa bude elegantným a rýchlym riešením ako stratený signál získať späť a naplno využiť jeho prednosti. Anténu ľahko uložíte a prenesiete spoločne s laptopom v jednej taške. Samozrejmosťou je okamžité sprevádzkovanie a ľahké zapojenie.

Parametre a špecifikácie:

Frekvencia:
690 - 960 MHz
1710 - 2700 MHz

Zisk:
2 - 5 dB

Rozmery:
150 × 150 × 15 mm

Hmotnosť:
0,18 kg

Konektor:
2 × SMA

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den lze připojit k Huawei LTE CPE B310 od vodafone

Je moznost zapojenia na mobilny telefon? Popripade je nutne zapojenie do siete? Je antenu nutne pripojit priamo na router?

Diskusia a poradňa k Poynting X-pol. 5 dB, všesmerová
Príslušenstvo pre Poynting X-pol. 5 dB, všesmerová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Poynting X-pol. 5dB, všesměrová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Poynting X-pol. 5 dB, omnidirektional. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Poynting X-pol. 5 dB, omnidirektional. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Poynting X-pol. - 5 db, irányítatlan.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií