Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Pre-Ject Speaker Box 5 červený

Zobraziť katalóg
Pre-Ject Speaker Box 5 červený
Reproduktor drevený s povrchovou úpravou vo vysokom lesku, 2pásma, magneticky odtienený, frekvenčný rozsah 55Hz-20kHz, doporučený zosilňovač 10-150W, citlivosť 86dB, impedancia 8Ohm
Kód:  PRO150b Produktové číslo:  SpeakerBox5R
Pre-Ject Speaker Box 5 červený Predaj skončil

Pre-Ject Speaker Box 5 červený

Nechajte burácať zvukovú atmosféru vašim obývačkou. Pre-Ject Speaker Box 5 je 2pásmový reproduktor s dômyselnou konštrukciou tak, aby bolo kvalitne reprodukovanej celé frekvenčné spektrum, na ktoré sú reproduktory navrhnuté. Pásmové rozdelenie pomôže správne sýtosti a čistoty tónov. 13centimetrový basový menič sa postará aj o solídne mohutné basy.

Súčasťou dizajnu je magnetické odtienenie. Pokojne ich posaďte vedľa vašej elektroniky a nebojte sa žiadneho rušenia, ktorý by mohlo pokaziť váš zážitok. Nech už je váš štýl miestnosti akýkoľvek, každý si vyberie svojej vyvolenej prevedení. Reproduktory majú lesklú povrchovú úpravu v čiernej, bielej alebo moderné červené.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
2pásmové

Basový reproduktor:
13cm

Frekvenčný rozsah:
55 Hz - 20 kHz

Impedancia:
8 Ohmov

Citlivosť:
86 dB

Rozmery:
16 x 25,5 x 21 cm

Hmotnosť:
4,2 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pre-Ject Speaker Box 5 červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pro-Ject Speaker Box 5 červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pro-Ject Speaker Box 5 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pro-Ject Speaker Box 5 Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pro-Ject Hangsugárzódoboz 5 red.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií