Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Predobjednávky hier na PC

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PC
(25)
Xbox Series X
(1)
Xbox Series S
(1)
Licencia
Škatuľová
(22)
Na stiahnutie
(3)
Kľúč pre
Steam
(6)
Xbox Live
(1)
Microsoft Store
(1)
Žáner
Akčný
(10)
RPG
(7)
Stratégia
(2)
Športový
(7)
Simulátor
(7)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Textová lokalizácia
CS
(4)
EN
(25)
DE
(12)
Zvuková lokalizácia
EN
(25)
DE
(11)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Predobjednávky hier na PC vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Predobjednávky hier na PC na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Predobjednávky hier na PC?

Ak si chcete zaobstarať Predobjednávky hier na PC, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Predobjednávky hier na PC

Hľadáte najlepšie Predobjednávky hier na PC? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Predobjednávky hier na PC

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Predobjednávky hier na PC, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
25 položiek
STALKER 2: Heart of Chornobyl
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Preskúmajte rozsiahlu uzavretú zónu Černobyľu plnú nebezpečných nepriateľov, smrtiacich anomálií a silných artefaktov. Preberte úlohu osamoteného stalkera a preskúmajte fotorealistický otvorený svet.
Novinka
60,90 €
Dátum vydania: 5. septembra 2024
Objednávací kód: WG1325
Gothic
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1384
Dragon Age: Dread Wolf Rises
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG, – legendárna franchise sa vracia
Novinka
42,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1109
Test Drive Unlimited: Solar Crown
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1331
Titan Quest 2
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nemesis, bohyňa odplaty, sa vymkla kontrole. Nakazila Tkanivo osudu a všetkých, ktorí sa jej postavili, odsúdila k večnému utrpeniu – vrátane vás. Popadnite zbraň, bojujte po boku bohov a vyzvite samotný osud, aby ste zastavili Nemesis, oslobodili tých, ktorých potrestala, a uprednostili si vlastný epický príbeh.
Novinka
59,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1431
Tempest Rising
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – klasická strategická hra v reálnom čase s budovaním základne zasadená do moderného vojnového sveta v alternatívnej histórii.
Novinka
42,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1389
Hotel Life
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
27,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1400
House Flipper 2
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, – Prišiel čas oprášiť búraciu palicu – House Flipper sa vracia v úplne novej podobe! Kupujte a renovujte schátrané domy… alebo snáď chcete stavať nové? Odteraz môžete! Začnite ako neskúsený renovátor a pomáhaním obyvateľom malebného mestečka Pinnacove s rekonštrukciami ich domovov zarobte majetok!
Novinka
38,90 €
Očakávame apríl 2024
Objednávací kód: WG1439
Wrath: Aeon Of Ruin
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – krabicová verzia, žáner: akčné a strieľačky, ste cudzinec; kedysi ste sa plavili po Bezvekom mori a teraz sa ocitáte na brehu umierajúceho sveta; z pohlcujúcej temnoty sa vynorí postava v bielom plášti, Pastier zablúdených duší, ktorý vám uloží ťažkú úlohu uloviť zostávajúcich strážcov Starého sveta; musíte sa vydať do rozľahlého šera a preskúmať starobylé rozvaliny, objaviť zabudnuté tajomstvá a bojovať proti hrôzam, ktoré sa tam skrývajú
Novinka
23,90 €
Dátum vydania: 31. mája 2024
Objednávací kód: WG1445
Terminator: Survivors
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Odo dňa, keď ľudstvo skoro vyhynulo, uplynuli štyri roky. Pravda o tejto udalosti je stále zahalená pod nánosom poloprávd a vy vychádzate z úkrytu, aby ste sa pokúsili znovu založiť aspoň nejakú spoločnosť vo svete, ktorý chce podľa všetkého zničiť vás aj posledné zvyšky ľudstva. Máte za úlohu prehľadať okolie a nájsť materiály, informácie, ďalších preživších a kľúčové zdroje, aby ste mohli založiť operačnú základňu pre svoju malú skupinu.
Novinka
69,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1452
Crown Wars: The Black Prince
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – Rytieri a banditi sú ako utrhnutí z reťaze a zanechávajú po sebe len skazu. V tieňoch ale číha a spriada plány oveľa väčšie zlo. Postavte sa do čela svojho kráľovstva a veďte boj proti silám zla v tejto ťahovej hre plnej taktiky a stratégií.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 23. mája 2024
Objednávací kód: WG1451
Tour de France 2024
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: športový a simulátor, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: WG1454
Sociable Soccer 24
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: WG1442
Wreckreation
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, – Wreckreation je domov vášho vlastného MixWorld, 400 štvorcových kilometrov veľkej pretekárskej trate, ktorú môžete tvoriť, pretvárať a ničiť.
Novinka
38,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1390
TopSpin 2K25 – Grand Slam Edition – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový a simulátor,
Predp. cena
119,99 €
Dátum vydania: 23. apríla 2024
Objednávací kód: MVE005931
Pro Cycling Manager 2024
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: športový a simulátor, – Staňte sa športovým riaditeľom, zúčastnite sa najväčších cyklistických pretekov na svete a doveďte svojich pretekárov k víťazstvu. Stanovujte ciele pretekov, vyjednávajte o kontraktoch, hľadajte nových sponzorov a budujte svoj tím jednu sezónu po druhej.
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: WG1453
Granblue Fantasy: Relink
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pripravte si bojovú družinu výberom až štyroch postáv s jedinečnými súpravami schopností, ktoré budú vyhovovať vášmu štýlu boja, a vyrazte do bitky proti obrím nepriateľom, ktorí zdanlivo siahajú až do nebies. Alebo až so troma priateľmi skočte do online kooperácie v hre pre viac hráčov a riešte úlohy spoločne.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 9. mája 2024
Objednávací kód: WG1440se
Disney Epic Mickey: Rebrushed
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra a detský, – V tomto krásnom remaku sa myšiak Mickey vydáva na epické dobrodružstvo do Pustiny, ríše zabudnutých postav od Disney. Ako Mickey sa ponoríte do fantastického sveta a vyzbrojení štetcom a riedidlom udáte smer svojmu dobrodružstvu a utvoríte osud toho to alternatívneho sveta.
Novinka
59,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1450
Rugby World Cup 2024
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
51,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: WG1413
TopSpin 2K25 – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový a simulátor,
Predp. cena
59,99 €
Dátum vydania: 26. apríla 2024
Objednávací kód: MVE005929
VED
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – krabicová verzia, žáner: akčná, RPG a dobrodružná, VED je príbehové RPG so strhujúcou ručne kreslenou grafikou a animáciami, jedinečným ťahovým bojovým systémom a prvkami rogue-lite; hra VED, zasadená do dvoch rôznych svetov, rozpráva príbeh o mladom hrdinovi Cyrusovi, ktorý sa vydáva na výpravu, aby sa stal majstrom meča a mágie a zachránil všetko, čo pozná, pred skazou
Novinka
23,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1444
Graven
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – krabicová verzia, žáner: akčná, RPG a dobrodružná; tajomstvo a šanca na spásu – to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby; preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz; bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
23,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1443
The Thaumaturge
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1420
TopSpin 2K25 – Deluxe Edition – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový a simulátor,
Predp. cena
100 €
Dátum vydania: 23. apríla 2024
Objednávací kód: MVE005930
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.

Predobjednávky hier na PC

V kategórii Predobjednávky hier na PC máme práve teraz na Alza.sk celkom 25 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PC Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PC Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PC recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií