Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom

Zobraziť katalóg
PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom
3,9 18 hodnotení
Redukcia prevádza signál HDMI na analógové rozhranie VGA, pre LCD alebo TV, 3.5mm jack
Kód:  FV202s2h Produktové číslo:  khcon-19 Stránky výrobcu
PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom Predaj skončil

PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom

Digitálne analógový prevodník obrazu slúži na jednoduché prepojenie zariadenie s moderným rozhraním HDMI a zobrazovačom s VGA vstupom. S týmto káblom jednoducho rozšírite konektivitu vašej plazmovej obrazovky či dáta projektora, už nemusíte skákať, ako výrobcovia pískajú, ale môžete aj k staršiemu zariadeniu pripojiť to najnovšie! Samozrejmosťou je podpora HDCP a Plug and Play na jednoduché zapojenie. Zvuk je vyvedený pomocou 3,5 mm jack konektora.


Parametre a špecifikácie

Podporované rozlíšenie:
480i / 576i / 480p / 576p / 720p / 1080i / 1080p / 60Hz

Podporované technológie:
HDCP 1.0, 1.1, 1.2
HDMI 1.1, 1.2, 1.3

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mozem sa spitat ci tato koncovka pojde napojit do PC Acer predator g6 720 a do monitora ktory nepodporuje HDMI a vi pojde zvuk

Prevodník HDMI na VEGA model KHCON-19 v cene 20€ , by mal obsahovať manuál -/ návod na použitie / zo zákona slov. resp.český.Balenie nič moc.

Dobrý den.Bude takto redukce fungovat u grafiky asus strix GTX 1050 ti? rozlišení monitoru je 1600x900 a 60Hz

Dobrý den zakoupil jsem si ten to převodník protože mám starý monitor který my nepodporuje HDMI co mají nové grafické karty GTX 1070 takže jsem to vyzkoušel a ze začátku nic pak se my to povedlo a fungovalo my to zhruba 20 min no a potom se my vypnul monitor a zkoušel jsem to asi 20x s provoznit obraz bohužel se nepodařilo takže prosím o radu čím by to mohlo být jestli vadný převodník co jsem zakoupil a nebo je to starším monitorem jen je divný že my to šlo kolem 20 min v pohodě a pak budiž tma :D předem dík za odpověď

Dobrý den, rád bych se informoval ohledně adaptéru. Rád bych propojil projektor ACER x110 s ps4. Projektor má výstup pouze VGA proto jsem si pořídil tento adaptér který mi byl doporučen na prodejně. Po zapojení projektor vyhledá signál, začne zpracovávat a po 3 vteřinách se odpojí a začne znovu vyhledávat signál, opět vyhledá začne zpracovávat a po 3 sekundách se odpojí. A takto pořád dokola. Když se na ty 3 sekundy chytne, tak lze slyšet i hudbu z ps4. Na ps4 jsem zkoušel nastavit i různá rozlišení a přesto to nejde. Předem děkuji za odpověď, radu.

Diskusia a poradňa k PremiumCord HDMI Converter -> VGA so zvukom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord HDMI Converter -> VGA se zvukem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord HDMI Konverter zu VGA mit Audio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord HDMI Konverter zu VGA mit Audio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PremiumCord HDMI Converter -> VGA audio.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií