Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PremiumCord USB 2.0 Video grabber

Zobraziť katalóg
PremiumCord USB 2.0 Video grabber
3,5 92 hodnotení
Adaptér na ukladanie videa z analógového zdroja
Kód:  FV207k Produktové číslo:  ku2grab

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PremiumCord USB 2.0 Video grabber Predaj skončil

PremiumCord USB 2.0 Video grabber

Veľmi malé, ale spoľahlivo pracujúci a vstupmi flexibilné zariadenia na prevod analógového videa do digitálnej podoby. Je tak ideálny pre užívateľov, ktorí chcú zdigitalizovať domácu videotéku kaziet, ale nájde si uplatnenie aj na ukladanie z ľubovoľného iného zdroja. Podmienkou redukcie je vstup v podobe analógového kompozitného signálu alebo S-Video konektorom. Poradí si s normou PAL aj NTSC, čo znamená štandardizované rozlíšenie 720 x 576 bodov alebo 720 x 480 bodov, ktoré zdigitalizuje do rozlíšenia 640 x 480 pri 30 snímkach za sekundu. K zariadeniu nechýba jednoducho obslužitelný softvér Ulead VideoStudio DVD SE.

Parametre a špecifikácia:

Vstupné konektory:
3x Kompozitný
1x S-Video

Grabování formáte:
AVI/MPEG až 720 x 480 bodov/30 fps (NTSC)
AVI/MPEG až 720 x 576 bodov/25 fps (PAL)
MPEG4 až 320 x 240 bodov

Digitalizácia:
Digitalizácia až 30 snímok/s pri 352 x 288 bodov alebo 640 x 480 bodov

Rozhranie:
USB 2.0

Softvér:
Ulead VideoStudio DVD SE

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Podporované kodeky
MPEG-4 Hotovo!
Spôsob pripojenia
USB 2.0 Hotovo!
Určenie
Pre notebooky a počítače Hotovo!

Podporované štandardy

Podporované kodeky
MPEG-4 Hotovo!

Typ

Spôsob pripojenia
USB 2.0 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre notebooky a počítače Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude to fungovat na W10? Díky za odpověď

Dobrý den. Jaký je rozdíl mezi tímto videograbberm PremiumCord USB 2.0 Video grabber a tímto AVerMedia TV DVD EZMaker 7 Samozřejmě kromě ceny. A pokud potřebuji převádět stará videa je postačující první ?

Potrebujem riesenie ,kedy po proojeni analogovej kamery dostanem obraz z kamery cez cinch na osobitny SW - iny ako je dodavany...teda zobrazi sa video v inom CAPTURE SW ??? Pripadne poradite mi ine riesenie ? Je to do desktop pc...a idealna by bola karta PCI s cinch VIDEO IN...ktora sa vsak uz nikde neda kupit. dakujem.

Zdravím, Priložený driver mi nefunguje v operačnom systéme win 10. Hľadal som na nete iný driver a nič som nenašiel... Viete mi zaslať odkaz alebo priamo driver, ktorý mi bude fungovať? Ďakujem.

Dobrý den, chci se zeptat, zda je toto zařízení vhodné k uložení videí ze staré Sony kamery na mini DV kazety přes AV kabel do PC? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, pokud tenhle video grabber zapojím do NTB a cinch do xboxu, uvidím obrazovku xboxu na NTB ?

Dobrý den, Mám problém s tímto adaptérem. Přišel mi v balení bez sériového čísla a tudíž nemohu nainstalovat přiložený software. V manuálu je napsáno, že klíč má být na obalu CD, ale tam není. Mohu se zeptat, jak mám postupovat? Bohužel jsem tento výrobek koupil již před delší dobou, ale rozbalil jsem ho až nyní, tudíž ho nemohu vrátit. Možná by stačilo, kdyby mi někdo doporučil nějaký jiný software, jelikož stejně v diskuzích se nejčastěji píše, že je ten přiložený soft k ničemu. Děkuji za odpověď.

Na youtube jsou videa jak zdigitalizovat kazety a používají tam kabel easy cap. Je to on? Nebo je na zdigitalizování vhodný jiný?

Potřebuji propojit PS2 se Smart TV, jde to tímhle?

dobrý den, funguje tato karta i na Nintendo wii?

12
Diskusia a poradňa k PremiumCord USB 2.0 Video grabber
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PremiumCord USB 2.0 Video grabber. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 2.0 Video Grabber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PremiumCord USB 2.0 Video Grabber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PremiumCord USB 2.0 Video Grabber.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií