AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Prestigio LEDMe čierno-oranžový

Zobraziť katalóg
Prestigio LEDMe čierno-oranžový
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.59", materiál: polyuretán, LED displej, objem 25 l, vonkajšie rozmery (V׊×H) 42 cm×31.5 cm×20 cm, hmotnosť 1.8kg, farba oranžová
Kód:  PREST007b Produktové číslo:  PBLED125BO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio LEDMe čierno-oranžový Predaj skončil

Prestigio LEDMe čierno-oranžový

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..


Batoh na notebook Prestigio LEDMe s integrovaným displejom

Prestigio LEDMe je moderne poňatý batoh s 15,59" LED displejom, ktorým jednoducho očaríte vaše okolie. Na displeji totiž môžete zobraziť akýkoľvek vlastný obrázok alebo GIF. Batoh oplýva kapacitou 25 litrov a na uloženie vašich vecí využijete celkom 10 vreciek. Prepojenie batoha Prestigio LEDMe s inteligentnou aplikáciou vo vašom mobilnom telefóne zaistí technológia Bluetooth.

Prestigio LEDMe

Prestigio LEDMe vám zaistí bezpečnosť pri pohybe na ceste

S batohom Prestigio LEDMe sa nemusíte obávať cestovania na bicykli. Dokonca ani v zlom počasí alebo v noci. Zásluhou reflexného displeja s rozlíšením 64 × 64 px vás totiž účastníci okolitej prevádzky rozhodne neprehliadnu.

Prestigio LEDMe

Prestigio LEDMe spoľahlivo prepojíte cez Bluetooth

Aby bola s batohom Prestigio LEDMe zabezpečená bezproblémová komunikácia, výrobca stavil na Bluetooth prepojenie. Po prvom spárovaní tak pomocou aplikácie získate neobmedzený prístup k funkciám batoha. Nahodiť novú animáciu na batoh Prestigio LEDMe je už len otázkou pár sekúnd.

Prestigio LEDMe

Aplikácia Prestigio LEDMe

Už sme spomenuli, že na ovládanie funkcií batoha Prestigio LEDMe potrebujete aplikáciu. Tá je dostupná pre platformy Android a iOS. Súčasťou aplikácie sú pripravené obrázky, GIFy alebo animácie. A samozrejme si môžete pripraviť aj vlastné nápadité kúsky, ktorými oživíte batoh Prestigio LEDMe.

Prestigio LEDMe

Prestigio LEDMe má kapacitu 25 litrov

S batohom Prestigio LEDMe sa môžete pokojne vydať aj na výlet, pretože jeho kapacita dosahuje až 25 litrov. Vďaka tomu pojme notebook aj celý rad príslušenstva, ktoré umiestnite hneď do praktických 10 vreciek.

Prestigio LEDMe

Praktický batoh pre moderný život

Batoh Prestigio LEDMe je vhodný na každodenné použitie. Vďaka prepracovanej konštrukcii ponúka aj zvýšenú odolnosť proti prachu a vlhkosti. A ak plánujete výlet, tak na batohu Prestigio LEDMe oceníte hneď 10 vreciek na rôzne príslušenstvo. Batoh môžete pomocou špeciálneho popruhu pripevniť počas cestovania aj k svojmu kufru.

Prestigio LEDMe
Prestigio LEDMe

Prestigio LEDMe sa pohodlne nosí

Batoh Prestigio LEDMe využíva plne nastaviteľné popruhy pre nastavenie ideálnej pozície na nosenie. Chrbát batoha kryje tuhé ortopedické puzdro, ktoré pomáha pri udržiavaní správneho držania tela.

Prestigio LEDMe

Kľúčové vlastnosti batoha Prestigio LEDme v čierno-oranžovom vyhotovení

  • LED batoh s kapacitou 25 litrov
  • Prestigio LEDMe má integrovaný displej s ovládaním cez mobilnú aplikáciu
  • Dostatok miesta až pre 15,6" notebook a na množstvo príslušenstva
  • Odolné popruhy a tuhé ortopedické puzdro
  • Vonkajšie rozmery batoha Prestigio LEDMe: 420 × 315 × 200 mm

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Materiál
Polyester, Polyuretán Hotovo!
Hmotnosť
1,8 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester, Polyuretán Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,8 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,59" Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio LEDMe čierno-oranžový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio LEDMe černo-oranžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio LEDMe fekete-narancs.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií