Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio Muze 3708 3G

Zobraziť katalóg
Prestigio Muze 3708 3G
4,0 1 hodnotení
Tablet – MTK8321 Quad Core 1.3GHz, dotykový 8" 1280×800 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, microSD až 32GB, Dual SIM, 3G, GPS, 2× kamera 0.3Mpx + 2Mpx, 4000mAh batéria, Android 7.0
Kód:  PMT1052b Produktové číslo:  PMT3708_3G_D Stránky výrobcu

Prestigio Muze 3708 3G

Kompaktný, inteligentný a štýlový

Tablet Prestigio Muze 3708 ponúka za solídnu cenu štýlový vzhľad, vysokú produktivitu a slušnú hardvérovú výbavu. Hlavnou prednosťou tohto mobilného zariadenia je 8" IPS displej, podpora mobilného 3G pripojenia či výkonný štvorjadrový procesor, ktorý sa postará o svižný beh operačného systému Google Android 7.0 Nougat a náročnejších aplikácií.


Kľúčové vlastnosti tabletu Prestigio Muze 3708 3G

  • Širokouhlý 8" IPS displej (1 280 × 800 px)
  • 4-jadrový procesor MTK8321 1,3 GHz
  • 1 GB operačnej pamäte
  • 16 GB vnútorná pamäť + slot na microSD karty
  • Podpora dvoch SIM kariet s možnosťou volania
  • Dvojica fotoaparátov s LED bleskom
  • Operačný systém Android 7 Nougat
  • Mobilné pripojenie 3G
  • WiFi, Bluetooth, GPS

Svižný výkon

Tablet Prestigio ponúka dostatočný výkon na prehrávanie multimédií aj beh náročnejších aplikácií vrátane hier. Srdcom zariadenia je 4-jadrový procesor MT8321 s frekvenciou 1,3 GHz a 1 GB operačnej pamäte. Pre ukladanie súborov je k dispozícii 16 GB interného úložiska, ktoré je možné rozšíriť kartami microSD až do veľkosti 32 GB.


Dlhá výdrž batérie

O dlhú výdrž tabletu sa postará batéria s veľkou kapacitou 4 000 mAh. Vďaka efektívnej správe spotreby v režime Doze je zaručená dlhá výkonnosť bez nutnosti neustáleho dobíjania. Užite si dlhé počúvanie hudby či sledovanie filmov a nenechajte sa nijako obmedzovať.


Prémiový IPS displej

Prednej strane tabletu dominuje 8" širokouhlý IPS displej s HD rozlíšením, ktorý sa pýši výborným farebným podaním a širokými pozorovacími uhlami. Pre zachytenie každého dôležitého okamihu poslúži 2 Mpx zadná kamera s LED bleskom. Predná 0,3 Mpx kamera je ideálna na zhotovovanie selfie snímok či na videohovory.


Android 7.0 Nougat

O svižný beh všetkých procesov a aplikácií sa stará moderný operačný systém Android 7.0 Nougat, ktorý ponúka široké možnosti prispôsobenia a rad úsporných funkcií pre čo najefektívnejšie využitie kapacity batérie. Predinštalovaný portál Google Play zaistí prístup k stovkám aplikácií a hier, ktoré si môžete ľahko stiahnuť do tabletu a zažiť tak veľa zábavy.


Duálne SIM

Muze 3708 3G je vybavený dvoma slotmi pre SIM karty, takže ho môžete ľahko používať ako na domáce, tak aj pracovné záležitosti. Vďaka kompaktnému rozmeru a vstavanému mikrofónu je možné pomocou tabletu vybavovať telefónne hovory, takže v prípade potreby nahradí aj váš inteligentný telefón.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje otg

Dobrý den, chci se zeptat, zda přes mikro USB mohu pouze nabíjet nebo i připojovat jiná zařízení. a pokud ano, pak když použiji rozbočovač, zda přístroj i nabíjí a ZÁROVEŇ propojuje mezi zařízeními. Myslím tím, jestli nabíjení "nepřebije" vše. Děkuji JB

Dobrý den, prosím, jaké jsou rozměra tohoto tabletu? Děkuji JB

Dobrý den, připojuje se tento tablet s příslušnou SIM kartou k síti LTE (4G)? Děkuji za odpověď. V.Hanzal

Preco tam nieje foto?!?

Dobrý den, tablet má kovové nebo plastové tělo ? Na oficiálním webu se udává tělo kovové, ale všude jinde je uveden plast. To je rozdíl.. Jaké body tedy tablet má ? Děkuji ..

Dobrý den, chybí obrázky tabletu. Šlo by je dodat?

Diskusia a poradňa k Prestigio Muze 3708 3G
Príslušenstvo pre Prestigio Muze 3708 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Muze 3708 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Muze 3708 3G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Muze 3708 3G.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií