Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Prestigio MultiPad Color 8.0 3G čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Color 8.0 3G čierny
3,0 3 hodnotení
Tablet -Arm Cortex A7 MediaTec MT8382V 1.3GHz Quad-Core, dotykový 8 " IPS LCD, 1280x800, RAM 1GB DDR3, interná pamäť 16GB, NFC, GPS, funkcie telefónu (volanie, SMS, MMS), WiFi, BT 4.0L, 3G modem, microSDHC, microUSB, 2x webkamera , batéria 4400mAh, Google Android 4.2 Jelly Bean
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  DX276n3a Produktové číslo:  PMT5887_3G_D_BK Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Color 8.0 3G čierny 143,11 € Zánovné

Prestigio MultiPad Color 8.0 3G čierny

Prestigio MultiPad Color 8.0 3G čierny je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Príslušenstvo

Perfektná výbava

Štvorjadrový procesor

Android 4.2

Perfektná výbava

Tablet PRESTIGIO MultiPad Color 8.0 3G prináša do vášho života vysoký výkon a široké možnosti konektivity v atraktívnych farebných vyhotoveniach. Je určený pre všetkých dynamických ľudí, ktorí vyznávajú aktívny štýl života. Tablet ponúkne kompaktnú a napriek tomu dostatočnú uhlopriečku 8" pri rozlíšení 1280x800 pixelov. Displej využíva inovatívnu technológiu IPS. Tá zaistí, že všetok obsah vám bude podávaný v jasných a zreteľných farbách a obrysoch.

Štvorjadrový procesor

Potrebný výkon pre všetky aplikácie, hry a multimediálny obsah dodá štvorjadrový procesor Arm Cortex A7 MT8382V s taktom 1,3 GHz. Procesor je doplnený 1 GB operačnou pamäťou. Vaše dáta možno jednoducho ukladať na internú pamäť o veľkosti 16 GB (rozšíriteľnú pomocou microSDHC). Tiež oceníte veľkú kapacitu batérie.

Android 4.2 JellyBean

Tento tím zaistí plynulosť aj pri behu náročnejších aplikácií či multitaskingu. Dôležitým partnerom špičkového hardvéru je operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean - teda nevyčerpateľná studnica aplikácií a ďalšieho obsahu v užívateľsky extrémne prívetivom balení.

PRESTIGIO Multipad Color 8.0 už v základe ponúkne zabudované najdôležitejšie aplikácie, a tak tablet môžete plne využívať ihneď po rozbalení. Zakúpením tohto prístroja taktiež získate prístup do Prestigio MultiCloud, kde na vás čaká 200 GB virtuálneho priestoru, ku ktorému môžete pristupovať kedykoľvek a kdekoľvek.

Výborná kamera

Vďaka kvalitnej kamere môžete byť ľahko v kontakte so svojou rodinnou a priateľmi alebo sprístupňovať aktuálne snímky prostredníctvom sociálnych sietí. Samozrejmosťou je tiež podpora záznamu videa. Veľkou výhodou tabletu je integrovaný 3G modem, ktorý zaručí možnosť pripojenia na internet, nech už ste kdekoľvek. Okrem toho - po vložení vašej SIM karty - tablet ponúkne aj funkcie telefónu, ako je napríklad volanie alebo posielanie textových správ.

Príslušenstvo

Prostredníctvom bezdrôtových technológií Bluetooth, WiFi a NFC sa ľahko a rýchlo spojíte s okolitým svetom. Dôležité je spomenúť aj prepracovaný systém Over-the-air aktualizácií (OTA). Ten zabezpečí, že váš tablet bude vždy držať krok s dobou a poskytne najvyšší možný výkon. Svoje využitie si určite nájde aj GPS navigácia, ktorá v spojení s navigačnými aplikáciami zaistí, že sa už nikdy nestratíte.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Color 8.0 3G čierny
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií