Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White
3,0 2 hodnotení
Tablet Qualcomm Snapdragon 410 Quad-Core 1.2GHz, dotykový 8.0 "1280x800 IPS, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G / LTE modem, GPS, 2x kamera 0.3Mpx a 2Mpx, microUSB, batérie 3700 mAh , Google Android 4.4 + kožené puzdro
Kód:  PSGT0701a Produktové číslo:  PMT7008_4G_C_WH Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White Predaj skončil

Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White

Prestigio Multipad vyznačujúci sa luxusným dizajnom, kombinujúci jemnú textúru a jedinečné kovové detaily, zaujme aj skvelým výkonom štvorjadrového procesora, prvotriedne rýchlosťou LTE siete a jasným obrazom IPS displeja. S uhlopriečkou 8 "je tak perfektnou voľbou pre rýchle surfovanie na internete, sledovanie filmov alebo prezeranie fotografií na cestách. Počas služobnej cesty sa nestratíte vďaka vstavanému GPS prijímaču.

Kľúčové vlastnosti

  • Štvorjadrový procesor zaručuje plynulý chod
  • Zabudovaný LTE modul pre rýchle pripojenie k internetu
  • IPS displej s jemným rozlíšením
  • Operačný systém Google Android 4.4

Dostatok výkonu

Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 spolupracujúci s 1GB operačnou pamäťou. To vám zaistí dostatok výkonu nielen pre hranie náročnejších hier, ale aj pre všetky ďalšie aktivity. Vnútorná pamäť telefónu ponúka 8 GB úložného priestoru, s možnosťou rozšírenia až o 32 GB pomocou microSD pamäťové karty a tým poskytne viac než dostatok miesta pre vaše hry a aplikácie.

Najrýchlejší LTE sieť

S vysokorýchlostným 4G LTE, budete vždy online a naplno si užijete získaných 200 GB cloudového úložisko Prestigio MultiCloud, ktoré je prístupné kdekoľvek a kedykoľvek. Vďaka Androidu 4.4 KitKat a obchodu Google Play máte stále k dispozícii tisíce aplikácií a hier. Rýchly internet sa bude hodiť napríklad, keď sa budete chcieť pochváliť kamarátom zážitky z dovolenky zachytenými 2MPix vstavaným fotoaparátom na sociálnej sieti.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o zjištění informace, jaký typ SIM karty lze v tabletu použít (micro, nano, ...). https://www.alza.cz/prestigio-multipad-consul-7008-lte-white-d3977552.htm?o=1#alternativy Děkuji S pozdravem Radka Kovačíková

Dobry den, ake frekvencie lte podporuje tento tablet ? mapotporu 1800Mhz? https://www.alza.sk/prestigio-multipad-consul-7008-lte-white-d3977552.htm?o=1 Za rychlu odpoved vopred dakujem

Diskusia a poradňa k Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií