Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio Multipad PMP7100D3G

Zobraziť katalóg
Prestigio Multipad PMP7100D3G
3,9 32 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A9 Rockchip RK3066 1.6GHz Dual-Core, dotykový 10.1 "LED HD MVA, 1280x800, 3D akcelerácia, RAM 1GB DDR3, interná pamäť 16GB, WiFi, 3G, MicroSDHC, mini USB, 2x webkamera, HDMI, batéria 6500mAh, Google Android 4.0
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  DX276w1 Produktové číslo:  PMP7100D3G_DUO Stránky výrobcu
Prestigio Multipad PMP7100D3G 170,92 € Zánovné

Prestigio Multipad PMP7100D3G

Prestigio Multipad PMP7100D3G je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Po všetkých stranách modernej tabliet s lákavým výkonom a najmä so špičkovýmMVA displejom! Poskytne pohodlné užívanie internetu, ale tiež si poradí s multimediálnymi formátmi vrátanevidea v rozlíšení až Full HD. Jehoostrý, 10 "obrazsi môžete pre prehrávanie videa užívaťaž 6,5 hodiny! Pre prenášanie má pribalené štýlovépúzdro.

Displej má vysoké rozlíšenie a citlivé dotykové ovládanie prstami. Displej typuMVAposlúži ako záruka prvotriedneho farebného podania s jemnými odtieňmi a širokého uhla pohľadu bez skreslenia. Vo výbave sa okrem toho ponúkawebová kamerapre komfortné vedenie videohovorov a druhá,zadná kamerapre zachytenie snímok či videa. Na tele je ajmini HDMIpo prenos obrazu na veľkú zobrazovaciu plochu.

V známom prostredí využijete rýchle bezdrôtové pripojenieWiFipre prístup do siete. Tento model má zabudovanúpamäť o veľkosti 16 GBa pre ďalšie ukladanie dát poslúži čítačka pamäťových karietMicro SDHC. Svižný chod systémuGoogle Androidzvládne2jádrovýprocesorARM Cortex A9. Zaistí rýchle a hladké vykonávanie viacerých činností naraz. Aj prehrávanie video záznamu na webe bude vždy plynulé.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio Multipad PMP7100D3G
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií