Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý

Zobraziť katalóg
Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý
3,9 16 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A9 Rockchip RK3066 1.6 GHz Dual-Core, dotykové 8 "LED IPS LCD, 3D akcelerácia, 1024x768, 400cd/m2, RAM 1GB DDR3, interná pamäť 8GB, WiFi, MicroSDHC, miniUSB, 2x webkamera, HDMI, batéria 4600mAh, Google Android 4.1 Jelly Bean
75,52 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  DX276r7 Produktové číslo:  PMP7280C_WH_DUO Stránky výrobcu
Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý 75,52 € Použité

Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý

Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Ľahký, tenký a napriek tomu výkonný tablet Prestigio poskytujúca kompletný internetový i multimediálne servis a funkcie, ktorý by používateľ mohol potrebovať na cestách.Je postavený na 8 "displeji, a tak vás môže ľahko sprevádzať kamkoľvek.Displej typu IPS vám prinesie špičkové zobrazenie s živými farbami.K tomu bude obraz viditeľný bez veľkého skreslenia aj pri pohľade z boku.Naplno si tak užijete všetok obsah kdekoľvek.Na prenášanie je dodávané parádny kožené puzdro.

Tento obsah uložíte do pamäte veľkosti 8 GB.Prípadne možno priestor obohatiť pamäťovou kartou Micro SDHC, takže si so sebou vezmete celé zbierky hudby, ale aj videí.Samozrejmosťou sú obľúbené protokoly UPnP pre streamovanie videa, hudby i fotografií.Nemusíte tak mať všetko nutne v pamäti tabletu, ale využijete aj dát z iných počítačov.

Operačný systém Google Android 4.1 poskytne plne prispôsobiteľné prostredie.Kompatibilných aplikácií je naozaj veľké množstvo, a tak nechýba k stiahnutiu kancelársky softvér, multimediálne prehrávače, ale aj hry.Všetko pobeží ako po masle s dvojjadrovým procesorom Rockchip RK3066 obsahujúce štvorjadrovou grafiku Mali 400!Vo výbave nájdeme G-Sensor, kameru z oboch strán a pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová karta WiFi s rýchlym prenosom.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcela by som sas spýtať čo chýba v tablete https://www.alza.sk/prestigio-multipad-pmp7280c-duo-bily-d471372.htm Dakujem

Príslušenstvo pre Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií