AD homeoffice AD homeoffice

Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G
Tablet 10.1 "1280x800 IPS, procesor Intel Atom Quad-Core Z3735F 1.83GHz Bay Trail-T, 2GB RAM, interná pamäť 32GB, microSD až 64GB, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, fotoaparát zadné 5Mpx + predný 2Mpx, USB 2.0, microUSB, microHDMI, Windows 8.1 with Bing + Office 365 Personal, batérie 7000mAh
Kód:  PSGT0002a Produktové číslo:  PMP811TE3GBS Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G Predaj skončil

Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G

Skvelý tablet pre prácu na cestách

Prestigio MultiPad Visconte 3 je ďalším zástupcom obľúbenej série tabletov od tohto renomovaného výrobcu. Skrýva sa v ňom kompletný počítač vo forme spoľahlivého, kompaktného a ľahko prenosného all-in-one zariadenie pre prácu, štúdium i zábavu. Veľkou výhodou je, že vďaka modernému operačnému systému Windows 8.1 budete pracovať v dôverne známom prostredí. To je navyše vyladené na použitie na cestách, takže budete vďaka predĺženej výdrži produktívny oveľa viac a dlhšie ako s konkurenčnými modelmi. Visconte 3 je vybavený výkonným hardvérom, ktorý napája Li-Pol batéria s vysokou kapacitou 7000 mAh. Na jedno nabitie teda zvláda napr. 6 hodín kontinuálneho prehrávania videa alebo celodennú prácu s aplikáciami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko výkonný tablet plnohodnotne nahradí notebook
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť pre jednoduché prenášanie
  • Dlhá výdrž batérie vám umožní efektívne pracovať na cestách
  • S WiFi a zabudovaným 3G modemom sa pripojíte k internetu odkiaľkoľvek
  • Veľký displej ohromí svojím obrazom s rozlíšením 1280x800 pixelov
  • Interná 32GB pamäť pojme veľké množstvo dát, navyše sa dá rozšíriť o ďalších 64 GB
  • Vďaka Windows 8.1 sa skvele synchronizuje s počítačmi
  • Balíček Office 365 Personal zadarmo

Vysoký výpočtový výkon si poradí so všetkými úlohami

MultiPad Visconte 3 riadi špičkový štvorjadrový procesor Intel Atom s taktovacou rýchlosťou 1,83 GHz. Jeho spojenie s 2 GB RAM pamäte zaisťuje bleskové spracovanie aj tých najzložitejších výpočtových úloh. K tomu ešte pridáva nevídaný grafický výkon. Multitasking, práca s pripojenými zariadeniami a v rôznom softvére i v aplikáciách, sú vďaka tomu svižné a svojím rýchlym behom šetria váš čas. Rovnako tak oceníte schopnosti procesora pri chvíľach voľna - zahráte si najmodernejšie hry a plynulo prehráte HD videa. Tablet je tiež pozoruhodný svojím špičkovým 10,1 "IPS displejom, ktorého jemnosť v detailoch a farebná sýtosť je úchvatná.

Široké možnosti pripojenia

Chcete ľahko zaznamenať jedinečnú udalosť? S 5Mpx fotoaparátom nie je žiadny problém vytvoriť pekné fotografie alebo video. Tablet sa môže pochváliť aj vynikajúcou konektivitou, a to ako bezdrôtovou, tak aj konektorovou. Vďaka WiFi a zabudovanému 3G modemu môžete byť kedykoľvek a kdekoľvek pripojení k internetu a reagovať na aktuálne dianie. Bluetooth potom pripojí ďalšie bezdrôtové periférie a tie ostatné obslúži USB štandard OTG - pripojíte klávesnicu, myš a veľké množstvo ďalších doplnkov. Kvalitný prenos obrazu na veľkú plochu obstará Micro HDMI.

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Visconte 3 32 GB WiFi + 3G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Visconte 3 32 GB WiFi + 3G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií