Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Prestigio MultiPad Wize 3027 čierny

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPad Wize 3027 čierny
3,0 3 hodnotení
Tablet - Allwinner A33 Quad Core 1.2GHz, dotykový 7" 1024x600, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 64GB, WiFi, bluetooth 4.0, 2x kamera 2MPx + 0.3MPx, microUSB, batéria 2500mAh, Google Android 5.1
Kód:  PMT1001 Produktové číslo:  PMT3027WIC Stránky výrobcu
Prestigio MultiPad Wize 3027 čierny Predaj skončil

Prestigio MultiPad Wize 3027 čierny

Užite si dotykový digitálny svet s novým tabletom Prestigio MultiPad Wize 3027. Je dimenzovaný tak, aby bol ideálny na sledovanie filmov, hranie hier alebo surfovanie na internete a stále sa vošiel pohodlne do tašky. Dostatočne ostrý obraz poskytne 7" IPS displej s rozlíšením 1024 × 600 pixelov a vynikajúcim pomerom kontrastu aj jasnými farbami. Vychutnajte si filmy, hry, nakupujte online, ukážte svoje prezentácie alebo čítajte knihy pohodlne doma i na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompkatný 7" tablet vhodný na časté prenášanie
  • Štvorjadrový procesor pre plynulý chod
  • Dvojica fotoaparátov na videohovory a zhotovovanie fotografií
  • Možnosť rozšírenia pamäte až o 64 GB s micro SD kartou
  • Moderný operačný systém Android 5.1 Lollipop

Viac ako dostačujúci výkon

Dosiahnite najvyššiu rýchlosť so štvorjadrovým procesorom Allwinner A33 taktovaným na 1.2 GHz. Užite si rýchlejšie načítanie webových stránok, vyšší výkon aj pri náročnejších aplikáciách, multitasking a vysoko kvalitný herný zážitok pri nižšej spotrebe energie. Kombinuje grafickú kartu Mali 400 MP2 a 1 GB operačnej pamäte, presvedčí tak o multimediálnych vlastnostiach a poskytne vysoko kvalitný herný zážitok. Pre všetky svoje multimediálne súbory využite 8 GB vnútornú pamäť, ktorú možno rozšíriť až 64 GB micro SD kartou.

Zostaňte v kontakte

Zostaňte v kontakte so svojimi priateľmi, rodinou i obchodnými partnermi vďaka prednej webovej kamere na videohovory. Snímajte fotografie a nahrávajte videá svojich jedinečných okamihov pomocou zadného fotoaparátu s rozlíšením 2 MPx a jednoducho ich zdieľajte na sociálnych sieťach. Batéria s kapacitou 2500 mAh teraz vydrží pracovať dlhšie s možnosťou dobíjania cez micro USB port a poskytne vám tak extra mobilitu.

Veľa užitočných aplikácií

Vychutnajte si všetky výhody zariadenia so systémom Android 5.1 Lollipop. Prestigio MultiPad prichádza tiež s radom užitočných aplikácií. Prestigio multistory ponúka mnoho aplikácií zadarmo alebo špeciálne ponuky. Môžete tiež sťahovať z viac ako 1,000,000 aplikácií na Google Play.

 

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje tento tablet funkci OTG, respektive lze přípojit externí klávesnici? Děkuji. Jitka

V popisku je napsané, že ja stavěn jako telefon, tak se ptám, jestli se s ním dá volat jako s mobilem pomocí sim karty.

Dobrý den, objednala jsem si tablet Prestigio MultiPad Wize 3027. Nechci ho rozbalovat, bude to dárek, tak nikde nevidím, že tento tablet má i funkci GPS, jak uvádíte v podrobnostech o funkcích tabletu. O to mi hlavně šlo, aby tablet měl GPS. Můžete mi to prosím ověřit? Děkuji Schröterová

Dobrý den, prosím jaký si mám koupit obal na tento tablet, chtěla bych přímo na tento tablet, univerzální na gumičky mám, ale nedrží. Originální jsem na vašich stránkách nenašla. Děkuji

Diskusia a poradňa k Prestigio MultiPad Wize 3027 čierny
Príslušenstvo pre Prestigio MultiPad Wize 3027 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio MultiPad Wize 3027 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Wize 3027 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio MultiPad Wize 3027 schwarz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií