PET PET

Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý

Zobraziť katalóg
Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý
4,7 24 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5" 1280x720 IPS, procesor 1.3GHz Quad-Core, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 32GB, 2x fotoaparát 2Mpx a 13Mpx, GPS, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, micro USB, Li-Ion 2000 mAh, Android 4.4
89,52 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  DX225d1 Produktové číslo:  PSP5505DUOBLUE Stránky výrobcu
Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý 89,52 € Použité

Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý

Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Všetko, čo len potrebujete


Prestigio MultiPhone 5505 je ľúbivým spoločníkom na cestovanie. Medzi jeho najväčšie klady patrí 13 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED svetlom, výkonný 4-jadrový procesor a dobre čitateľný displej. Jeho jednoduché línie presne sadnú do ruky, a vy si tak na ňom budete môcť vychutnať celú plejádu aplikácií, internetových služieb a alebo vás zabaví hrou podľa vášho výberu. So systémom Google Android 4.4 sa medze využitia nekladú a vhodný softvér si vyberie naozaj každý.

Užívajte bez obmedzenia


Hneď pri prvom kontakte vás omráči IPS displej oživujúci farby. Komfortný výhľad na neho budete mať aj pri pohľade z uhla či za slnečného dňa, kedy obyčajné displeje strácajú viditeľnosť. Nenechajte sa obmedzovať a buďte stále "v obraze". Keďže je plocha displeja významnou väčšinou prednej strany, a poškodenie je nočnou morou, bol displej prekrytý tvrdeným sklom Gorilla Glass 3 so schopnosťou odolávať lepšie poškriabaniu. Displej tak vydrží oveľa dlhšie ako nový.

Stále s vami je nielen telefón


Keďže je telefón väčšinou s vami vo vrecku či položený v blízkosti, určite nájde svoje uplatnenie aj ako fotoaparát, ktorý máte neustále so sebou v pohotovosti. S rozlíšením 13 Mpx sa nemusíte báť, že vašim fotografiám budú chýbať detaily či ostrosť, ktorú obstará automatický focus. S LED prisvietením zaobstaráte kvalitné fotografie aj za horšieho svetla. Zabudovaným GPS zastúpi aj drahú navigáciu do auta či turistickej cesty, takže kedykoľvek budete mať pocit, že ste sa stratili, navigácia vám dá správny smer.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nedávno jsem u Vás zakoupil mobil Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý. Když zapnu sluchátka do mobilu, tak písničky musim mít hodně ztlumené, protože při větší hlasitosti mi v sluchátkách hodně šumí, sluchátka jsem použil i na počítač a bez problémů, skusil jsem i jiný sluchátka, ale pořád stejné. Můžete mi prosim vás poradit, co s tím mám skusit udělat? Nerad bych ho po třech dnech reklamoval. S pozdravem Potůček

Príslušenstvo pre Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií