Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple EarPods with Remote and Mic

Zobraziť katalóg
Apple EarPods with Remote and Mic
4,8 140 hodnotení
Slúchadlá pre iPhone a iPod
Kód:  JA934h Produktové číslo:  MD827ZM/B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple EarPods with Remote and Mic Predaj skončil

Apple EarPods with Remote and Mic

Apple EarPods sú komfortné slúchadlá s mikrofónom, ktoré môžete bez problémov používať v podstate so všetkými modelmi iPhone, iPod a iPad. Vďaka netradičnému dizajnu, ktorý je definovaný geometriou ucha, sa vám budú skutočne pohodlne nosiť a o chvíľu zrejme aj zabudnete, že ich stále máte. Reproduktory v slúchadlách boli navrhnuté s veľkým dôrazom na minimalizáciu strát zvuku a maximálny zvukový výstup. Hlbšie a bohatšie basy potom dodajú tú správnu šťavu vašim obľúbeným interpretom. Ľahko dostupný ovládač na šnúre slúchadiel navyše umožní rýchle ovládanie hlasitosti, riadenie prehrávania hudby a videa alebo prijímanie a ukončovanie hovorov.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
iPhone: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPhone
iPod: iPod touch 5. generácia, iPod touch 4. generácia, iPod touch 3. generácia, iPod touch 2. generácia, iPod touch 1. generácia, iPod classic 120GB 160GB (2009), iPod classic 160GB (2007), iPod classic 80GB , iPod nano 7. generácia, iPod nano 6. generácia, iPod nano 5. generácia (s videokamerou), iPod nano 4. generácia (video), iPod nano 3. generácia (video), iPod shuffle 2. generácia (hliníka), iPod shuffle 1. generácia, iPod shuffle 4. generácia, iPod shuffle 2. generácia, iPod shuffle 1. generácia, iPod 5. generácia (video) 60 GB 80 GB, iPod 5. generácia (video) 30 GB, iPod 5. generácia (video), iPod 4. generácia (farebný displej) 40 GB 60 GB, iPod 4. generácia (farebný displej) 20 GB 30 GB, iPod 4. generácia (farebný displej), iPod 4. generácia 40 GB, iPod 4. generácia 20 GB, iPod 4. generácia, iPod 3. generácia
iPad: iPad 1. generácia, iPad 2. generácia, iPad 3. generácia

Hlavné vlastnosti:
Hlbšie, bohatšie basy
Väčšia odolnosť proti potu a vode
Ovládanie prehrávania hudby a videa
Prijímanie a ukončovanie hovorov

Požiadavky:
Sofware verzia 1.0.3 pre iPod nano (4. generácia), 2.0.1 pre iPod classic (120 GB) a 2.2 alebo neskorší pre iPod touch (2. generácia)

Obsah balenia:
Slúchadlá Apple EarPods s ovládaním a mikrofónom
Puzdro na uloženie a na cesty
Informácie o kompatibilite

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat jestli se dají používat i k mobilu Lenovo a6000 Předem za odpověď děkuji

jak dlouho vydrží

Dobrý den jaky je rozdíl mezi těmito sluchátky a těmito https://m.alza.cz/apple-earpods-with-remote-and-mic-d4799110.htm

dobrý den, chtěl bych se vás zeptat jestli by jste mně tyto sluchátka doporučil z vlastní zkušenosti, protože když jsem se díval na recenze, jsou takové že z nich nejde skoro nic vyčíst. DĚKUJI -Ondřej Filgas

Budou tyto sluchátka kompatibilní s mobilem Lenovo Vibe S1 ?

Jdou tato sluchátka na Asus zenfone 3max

s ipod schuffle 3tí generace sluchátka sice hrají ale nelze jej pomocí nich ovládat, je možné že se jedná o vadný kus?

sluchátk nejsou kompatibilní s IPOD schuffle , respektive hrají ale nedají se skrze něj ovládat

Jsou sluchatka kompatibilni s Ipod shuffle ?

Dobrý den, bude mi fungovat ovládání hlasitosti když tyto sluchátka připojím k Nokii Lumii 735 (Win 8.1)?

12
Diskusia a poradňa k Apple EarPods with Remote and Mic
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple EarPods with Remote and Mic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple EarPods with Remote and Mic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple EarPods with Remote and Mic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple EarPods fülhallgató távvezérlővel és mikrofonnal.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií