Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Avast! Pro Antivirus OEM

Zobraziť katalóg
Avast! Pro Antivirus OEM
4,7 3 hodnotení
Antivírus – licencia pre 1 počítač na 12 mesiacov len k novému počítaču
Kód:  WZ391a2 Produktové číslo:  APE7012OCZ001 Stránky výrobcu
Avast! Pro Antivirus OEM Predaj skončil

Avast! Pro Antivirus OEM

Pokročilá ochrana za rozumnú cenu, to je Avast! Pro Antivirus. Pomocou komplexného zabezpečenia spoľahlivo ochráni váš počítač a pritom nezníži jeho výkon. Blokuje vírusy, červy a trójske kone a bráni ich šíreniu. Zatočí s malwarom aj s infikovanými súbormi a zároveň ho chráni pred útokmi hackerov.

Kľúčové vlastnosti

  • Účinná ochrana proti všetkým typom nástrah, vírusov a malwarov
  • Nedá šancu spywaru, ransomwaru a phishing útokom
  • Sandbox – spúšťajte podozrivé súbory v bezpečnom prostredí
  • Majte čistý prehliadač bez balastu
  • Preveďte dôkladný test jedným kliknutím myšou
  • Podpora priamo programu Pro Antivirus

Špičkové zabezpečenie

Nedajte šancu ani skúseným hackerom pomocou jednoduchých sprievodcov zabezpečením. Sandbox umožňuje spúšťať podozrivé súbory v bezpečnom prostredí, izolovanom od zvyšku vášho PC. Softvér testuje súbory stiahnuté z neznámych serverov, torrentov alebo flashdisku od cudzích ľudí, ktoré môžu obsahovať vírusy. Funkcia Bezpečné DNS vás ochráni pred falošnými stránkami, kde sa hackeri snažia získať vaše prihlasovacie údaje. Zároveň Pro Antivirus nepretržite hľadá a odráža útoky na váš router a sieť.

Napáľte hackerov

Pro Antivirus odhalí všetky typy nástrah, vírusov a malwarov, a tiež spywarov, ransomwarov a phishing útoky. Zistí, či je váš smerovač správne nastavený, pretože v opačnom prípade do vašej siete a všetkých pripojených zariadení môže ktokoľvek preniknúť. Chcete pre pokoj v duši otestovať problémy vo vašom PC a v sieti? Stačí jedno kliknutie myšou. Aby sa vám hladko surfovalo na internete, softvér odstráni všetky nepotrebné panely, nástroj aj zásuvné moduly a rozšírenia, ktoré sa do prehliadača inštalovali bez vášho vedomia.

Stačí jedno heslo

Používate príliš veľa hesiel a nie ste si istí, či sú bezpečné? Potom využite program Hesla Avast, ktorý všetko zariadi. Od teraz si stačí pamätať jediné heslo. Máte problémy s produktom Avast? Už nemusíte hľadať pomoc zložitým spôsobom. Stačí poslať správu priamo z vášho programu Pro Antivirus.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jedná se o licenci nebo CD/DVD. Jak dostanu do počítače bez mechaniky aniž bych si kupoval externí. Děkuji

vcera som u vas objednal 3 kusi Avast! Pro Antivirus OEM nedostal som zatial ziadnu odpoved Jan Sinco Pribylina384 Hostinec kontakt 0905 242952

Dobry den chtěla jsem se zeptat, zajímalo by mne co se tim mysli jak píšete u antivirového programu Avast Internet securityOEM, pouze k novym pocitacum? Ilona Praha, Naschledanou

Diskusia a poradňa k Avast! Pro Antivirus OEM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avast! Pro Antivirus OEM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií