PET AD homeoffice

Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia)
Video softvér Corel WinDVD pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  EO602n0
Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia) Predaj skončil

Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia)

Sledovanie filmov je jedna z najzábavnejších činností pre každého majiteľa počítača. Ak však nevlastníte kvalitný program, ktorý obsahuje celú škálu špeciálnych kodekov, máte veľký problém. Našťastie sa na scéne objavuje produkt spoločnosti Corel, ktorý v sebe združuje všetko potrebné a dopraje vám istotu, že všetko pohodlne prehráte. Napríklad nové Windows 10 v základe vôbec neobsahujú podporu na prehrávanie DVD diskov, takže obstaraním aplikácie Corel WinDVD 12 tento problém elegantne vyriešite.


Kľúčové vlastnosti softvéru Corel WinDVD 12

  • Pohodlné prehrávanie DVD na PC
  • Podpora až 4K rozlíšenia aj 3D filmov
  • Jednoduchá tvorba playlistov a obľúbených filmových sekvencií
  • Vylepšená optimalizácia batérie pri prehrávaní na notebooku
  • Upscaling do HD rozlíšenia
  • Konverzia štandardných 2D filmov do 3D

Ľahké púšťanie filmov v rôznych formátoch

Okrem klasických DVD diskov spustíte aj celý rad ďalších formátov vrátane moderného HEVC (H.265). Navyše aplikácia obsahuje celú škálu moderných technológií, napr. vďaka výraznej optimalizácii nemá prehrávanie filmu výrazný vplyv na výdrž vášho notebooku. Na cestách sa už nikdy nemusíte nudiť. Skvele navrhnuté a prehľadné rozhranie si rýchlo obľúbite a behom chvíľky všetko zvládnete aj poslepiačky.


Licencovanie Corel WinDVD 12 Corporate Edition WIN

Nákupom tohto produktu získate elektronickú licenciu pre 1 používateľa a 1 PC s operačným systémom Windows vo firemnom prostredí.  

Postup inštalácie

  • Licencie sú zasielané po ich vygenerovaní na e-mail priamo z Corelu z adresy [email protected].
  • Email obsahuje licenčný kľúč aj odkaz na stiahnutie inštalačných súborov. 
  • Ak Vám e-mail neprišiel, prehľadajte nevyžiadanú poštu.

Kúpil som si licenciu na tento program a nainštaloval no. Inštalácia prebehla vcelku bez problémov, ale tým to skončilo. Napriek mnohým pokusom sa mi doteraz nepodarilo program spustiť. Čo sa s tým dá urobiť? Aké sú skúsenosti iných používateľov?

Diskusia a poradňa k Corel WinDVD 12 Corporate Edition, Win (elektronická licencia)
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií