AP+ nový vizuál PET

CorelDRAW Home & Student Suite X8 CZ / PL / AJ

Zobraziť katalóg
CorelDRAW Home & Student Suite X8 CZ / PL / AJ
4,9 14 hodnotení
Grafický program box, 3 licencie pre domáce nekomerčné použitie
Kód:  WZ568j49x Produktové číslo:  CDHSX8CZPLMBEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CorelDRAW Home & Student Suite X8 CZ / PL / AJ Predaj skončil

CorelDRAW Home & Student Suite X8 CZ / PL / AJ

Vytvárajte vlastné logá firiem, newslettre, fotografické projekty, brožúry alebo grafické návrhy webových stránok. K tomu vám dopomôže tento jedinečný nástroj CorelDraw Home & Student Suite X8 pre prácu s digitálnymi médiami. Profesionálne výsledky dosiahnete vďaka všetkým novým funkciám, ku ktorým budete mať s touto novou verziou plný prístup. K tomu sa môžete tešiť na českú jazykovú mutáciu, s ktorou nenarazíte na jazykovú bariéru. Pustite sa preto do vytvárania jedinečných projektov, ktoré jednoducho všetkých ohromia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý nástroj pre grafickú tvorbu
  • S výučbovými videokurzmi a praktickými radami svoje schopnosti môžete ďalej rozvíjať
  • S podporou displejov s rozlíšením 4K vám neunikne jediný detail vašej práce
  • Po novom môžete svoje nápady spracovávať prostredníctvom grafického tabletu
  • Viacjadrové spracovanie urýchli vašu prácu s programom
  • Tešiť sa môžete aj na plnú podporu systému Windows 10
  • 3 licencie pre domáce nekomerčné použitie

Nástroj pre váš talent

Softvér podporuje 64-bitové systémy a viacjadrové spracovanie, čo pre vás znamená, že nebudete musieť tráviť svoj voľný čas siahodlhým čakaním na spracovanie rozrobenej činnosti. Svoje výsledky tak uvidíte hneď a bez zbytočného čakania. Aby bola vaša práca ešte efektívnejšia, disponuje program oproti predchádzajúcej verzii možnosťou zobrazenia na viacerých monitoroch. Podpora displejov s rozlíšením 4K zaistí, že vám neunikne jediný detail vašej tvorby. Ak chcete zachytiť všetko, čo vás napadne, na grafickom tablete, ani to s verziou X8 nepredstavuje najmenší problém, ak využijete pero kompatibilné s technológiou Windows Real-Time Stylus.

Nezmerné množstvo funkcií

CorelDraw disponuje nezmerným množstvo užitočných funkcií a nástrojov, ktoré vám uľahčia cestu od fantázie k reálnemu produktu. Ovládnuť všetky funkcie a nové triky bude hračka vďaka rastúcej knižnici výukových materiálov, ktoré zahŕňajú videokurzy, webové semináre a vysvetlenia od expertov. Panel Rady v aplikácii CorelDRAW navyše poskytuje výukové videá a rady priamo v aplikácii.

Verzia Home & Student Suite X8 teraz ponúka taktiež funkciu Corel AfterShot, s ktorou dosiahnete profesionálnu úroveň úpravy fotografií vo formáte RAW. Pri zaobstaraní tejto verzie získate možnosť kopírovať segmenty krivky, alebo zvoliť výber susediacich uzlov. Poteší aj nová klonovacia pečiatka pre odstránenie nedokonalostí pleti na portrétových fotografiách. To všetko a oveľa viac teraz rozbehnete aj na počítačoch s novým Windows 10. Samozrejmosťou ostáva podpora systémov Windows 8.1 a 7.

 

Parametre a špecifikácia

Produkt
Corel DRAW Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
3 Hotovo!
Počet mobilných zariadení
0 Hotovo!

Základné parametre

Produkt
Corel DRAW Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
3 Hotovo!
Počet mobilných zariadení
0 Hotovo!
Počet PC/Mac
3 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Prenosná Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Spôsob inštalácie
CD/DVD Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
CZ, EN, PL Hotovo!

Typ softvéru

Typ softvéru
Vektorová grafika, Úprava fotografií Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky grafické programy CorelDRAW
» Všetky programy na vektorovú grafiku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, program tedy mohu nainstalovat na 3 zařízení?

Dokáže CorelDRAW X8 otevřít soubory ze starších verzí 11, 12, X3 nebo X4? Používám Windows10 a tyto starší verze nelze na W10 spustit. Děkuji.

Dobrý den. Z technických důvodů bych potřeboval Corel Draw x4. Zakoupil jsem malý modelářský laser, který mám pouze pro své potřeby. Pracuje však pouze ve verzi Corel Draw X4. Je možné zakoupit např. Studentskou verzi x8 a použít tuto licenci na x4? Nechci jít cestou nelegálního SW, ale nevidím cestu k řešení :-( Popř. je nějaká cesta jak se dostat k verzi x4? Děkuji za odpověď

Dobry den. Da sa v tejto verzii pracovat vo farebnej skale CMYK a da sa z tejto verzie exportovat pdf?

Dobrý den, je tento software kompatibilní i s Mac OS X? Děkuji

Nemám jednotku DVD, SW jsem stáhl z webu podle návodu. Je to ale pouze anglická verze. Jak mohu získat českou verzi?

Prosim Vas, obsahuje tato verzia cliparts? CorelDRAW Home and Student Suite X8 also offers valuable content including 1,300 high-quality clipart and digital images, 100 royalty-free, high resolution photos, 125 fonts, 75 photo frames, 100 fills and over 100 professionally designed templates, including certificates, flyers, posters and more.

Dobrý den, chci se zeptat, zda tento program umí tvořit vicestrankove dokumenty velikosti A4 v PDF. Děkuji mnohokrát za odpověď

Lze změnit nějak jazyk programu? Nebo je třeba program znovu nainstalovat ? Program se mi nainstaloval jenom v angličtině, při instalaci jsem bohužel nic nezvolila, jen automatickou instalaci"ať to nainstaluje samo". :-/

Dobry den, ak dany corel by sme pouzivali iba cisto na nase potreby vo firme cize spravenu grafiku v programe nepredavame dalej (nasa firma sa nezaobera grafikou) je mozne tento corel kupit na fyzicku osobu (zivnostnik)? Dakujem.

123...
Diskusia a poradňa k CorelDRAW Home & Student Suite X8 CZ / PL / AJ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CorelDRAW Home & Student Suite X8.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií