Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kaspersky Total Security pre 1 PC na 12 mesiacov, nový (BOX)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Total Security pre 1 PC na 12 mesiacov, nový (BOX)
5 1 hodnotení
Internet Security Kaspersky Total Security pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
Kód:  WZ992c603j Produktové číslo:  KL1949O5AFS-21MSB Stránky výrobcu
Kaspersky Total Security pre 1 PC na 12 mesiacov, nový (BOX) Predaj skončil

Kaspersky Total Security pre 1 PC na 12 mesiacov, nový (BOX)

Komplexný bezpečnostný softvér Kaspersky Total Security prináša prémiové antivírusové technológie, ktoré dôkladne ochránia váš počítač (PC, Mac), či mobilné zariadenia (Android, iOS) pred škodlivými vírusmi vrátane malvéru a ransomwaru. Program automaticky skenuje súbory aj bežiace programy a zároveň monitoruje všetku internetovú komunikáciu v reálnom čase. Nechýba ani firewall, ochrana identity, rodičovská kontrola, zabezpečenie internetového bankovníctva a internetových nákupov.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostného softvéru Kaspersky Total Security (BOX)

  • Škatuľová licencia pre nových používateľov
  • Licencia je určená pre 1 zariadenie na 12 mesiacov
  • Komplexná ochrana pre PC, notebook, mobil, alebo tablet (Windows, mac, Android, iOS)
  • Zabezpečenie systému proti vírusom, spywaru, ransomwaru, spamu, podvodným emailom a webovým stránkam a podobne
  • Technológia Safe Money na ochranu online platieb
  • Rodičovská kontrola
  • Aplikácia Safe Kids
  • Šifrovaný prenos dát cez VPN
  • Funkcie na zálohovanie a obnovenie dát
  • Password Manager

Kaspersky Total Security

Dôkladné zabezpečenie systému

Kaspersky Total Security v reálnom čase ochráni váš počítač, či mobilné zariadenie pred novými vírusmi, spywarom, malvérom a ďalšími hrozbami. K dispozícii sú tiež funkcie na okamžitú kontrolu súborov, webových stránok a emailov. Samozrejmosťou sú bezplatné automatické aktualizácie a upgrade programu.

Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security zaistí ochranu nákupov a platieb na internete

Internetové platby a bankovníctvo môžu prinášať rôzne bezpečnostné riziká zahŕňajúce krádež hesiel, zneužitie údajov o bankových účtoch, či odcudzenie peňazí. Technológia Safe Money dôsledne skontroluje bezpečnosť každej webovej stránky a v prípade podvodnej stránky vás okamžite upozorní na hroziace nebezpečenstvo.

Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security sa postará o bezpečný prenos dát

Vďaka bezpečnému pripojeniu cez VPN je zaručený šifrovaný prenos vašej internetovej komunikácie. Funkcia Private Browsing zabraňuje sledovaniu internetového prehliadača, vrátane blokovania zachytenia vašich osobných údajov. Anti-Blocker ochráni váš počítač pred blokovaním trójskymi koňmi.

Kaspersky Total Security

Rodičovská kontrola

Rodičovská kontrola vám umožňuje obmedziť, alebo zablokovať prístup k počítaču, konkrétnym aplikáciám, alebo internetu pre rôzne používateľské účty. Môžete použiť preddefinované obmedzenia pre vek vášho dieťaťa, alebo ručne nastaviť vlastné obmedzenia.

Kaspersky Total Security

Aplikácia Safe Kids s Kaspersky Total Security

Kaspersky Safe Kids je služba, ktorá pomáha chrániť vaše deti v reálnom čase pred rizikami internetu. Obsahuje aplikáciu pre dieťa a rodičovskú aplikáciu, ktoré prepojíte prostredníctvom účtu My Kaspersky. Aplikácia umožňuje kontrolovať a regulovať aktivity dieťaťa, monitorovať čas strávený pri počítači a blokovať prístup k nevhodným webovým stránkam.

Kaspersky Total Security

Password Manager

Pomocou aplikácie Password Manager môžete bezpečne ukladať prihlasovacie osobné údaje. Aplikácia generuje silné heslá, šifruje ich a potom ukladá do zabezpečeného cloudového úložiska. Potom tieto heslá synchronizuje na všetkých vašich zariadeniach. Na prístup do databázy hesiel sa používa hlavné heslo.

Kaspersky Total Security

Minimálne zaťaženie systému

Aplikácia je optimalizovaná tak, aby zbytočne nezaťažovala sieťovú prevádzku a nespomalila spúšťanie, či inštaláciu programov. Technológia iChecker/iSwift a inteligentné aktualizácie programu poskytujú inteligentnú kontrolu zabezpečujúcu maximálny výkon.

Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security zálohuje a obnoví dáta

Dáta uložené v počítači môžu byť stratené, alebo poškodené v dôsledku vírusovej infekcie, problémov so softvérom, alebo hardvérom. Funkcia Backup and Restore umožní pravidelné zálohovanie dát s možnosťou vytvárať záložné kópie vybraných súborov a priečinkov, ktoré obsahujú dôležité dokumenty.

Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security ochráni mobilné zariadenia

Mobilné zariadenia sú rovnako zraniteľné ako počítače. Inteligentný telefón, či tablet môžete ľahko stratiť spoločne so všetkými citlivými dátami vnútri. Preto sa ani v prípade straty mobilného zariadenia nemusíte obávať zneužitia osobných údajov. Navyše môžete vďaka nástrojom vzdialeného prístupu zariadenie vyhľadať a spravovať.

Kaspersky Total Security

Mobilná centrálna správa

Kaspersky Total Security ponúka ochranu akejkoľvek kombinácie počítačov a mobilných zariadení. Pomocou mobilnej aplikácie môžete jednoducho spravovať zabezpečenie jednotlivých zariadení na diaľku vrátane vykonania bezpečnostnej kontroly zariadenia, či aktualizácie softvéru.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre domácnosti Hotovo!
Druh SW
Antivírus Hotovo!
Produkt
Kaspersky Total Security Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Základné parametre

Určenie
Pre domácnosti Hotovo!
Druh SW
Antivírus Hotovo!
Produkt
Kaspersky Total Security Hotovo!
Doručenie licenčného kľúča
Súčasť balenia Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Typ softvéru

Typ softvéru
Internet Security Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
Predplatné Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Dĺžka predplatného
12 mesiacov Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
Mobilné zariadenie, PC Hotovo!
Operačný systém
Windows, macOS, Android Hotovo!
Spôsob inštalácie
Na stiahnutie (elektronicky) Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
všetky európske jazyky Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kaspersky Total Security pro 1 PC na 12 měsíců, nová (BOX). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kaspersky Total Security für 1 PC für 12 Monate - neu (BOX). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kaspersky Total Security für 1 PC für 12 Monate - neu (BOX). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kaspersky Total Security 1 számítógépre 12 hónapra, új (BOX).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií