Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Osram LED SPYLUX

Zobraziť katalóg
Osram LED SPYLUX
4,6 104 hodnotení
Svietidlo – 3 LED 5mm, bezdrôtové, montáž magnetom alebo skrutkami, senzor pohybu s dosahom 4m a uhlom záberu 130°, otočná hlava o 70°, vhodné na orientáciu v noci, napájanie batériami 3× AAA, 1 ks
Kód:  EAO2328f Produktové číslo:  4008321935021 Stránky výrobcu

Osram LED SPYLUX

Svietidlo OSRAM Spylux zabezpečuje viac svetla a bezpečia v akejkoľvek situácii. Je vybavené pohybovými snímačmi a pohyblivým zdrojom svetla, ktorým si môžete posvietiť presne tam, kde potrebujete, či už ide o komoru, pivnicu, alebo schody.


OSRAM Spylux je vodotesné, môžete ho využívať v interiéri aj exteriéri. Jeho pripevnenie je jednoduché, pomocou magnetickej podložky alebo lepidla. Svietidlo reaguje na najmenší pohyb, s jeho jasným diódovým svetlom sa môžete bezpečne pohybovať v pivnici alebo na povale. Vďaka integrovanému snímaču pohybu sa tiež hodí na osvetlenie garáží, kôlní. Spylux možno vybrať z držiaka, nahrádza tak prenosnú baterku a vy si môžete posvietiť na cestu. Funguje na klasické batérie typu AAA, ktoré vydržia až rok bežného používania.

Obsah balenia:
Skrutkové svorky
Magnet
Lepiaca páska
3× batérie 1,5 V MICRO LR3 AAA

Parametre a špecifikácia

Stupeň krytia
IP43 Hotovo!
Výška
6,7 cm Hotovo!
Šírka
6,8 cm Hotovo!
Dĺžka
10 cm Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IP43 Hotovo!

Rozmery

Výška
6,7 cm Hotovo!
Šírka
6,8 cm Hotovo!
Dĺžka
10 cm Hotovo!

Svetlo

Chromatickosť
7 000 K Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dostal jsem matnou neprůhlednou, jiná než na obrázku.

Diskusia a poradňa k Osram LED SPYLUX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osram LED SPYLUX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Osram LED SPYLUX.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií