Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7,9" + Flap Grey Black

Zobraziť katalóg
Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7,9" + Flap Grey Black
Taška na tablet – vnútorné rozmery 13.5×20×0.7cm
Kód:  GR840f1 Produktové číslo:  16D08001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7,9" + Flap Grey Black Predaj skončil

Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7,9" + Flap Grey Black

Taška GT Supreme Tablet Crossover od spoločnosti Samsonite bola inšpirovaná vo svojom dizajne svetom automobilov a motoršportu. Produkt je vyrobený zo zmesi nylonového a koženého materiálu, ktorý mu prepožičiava ľahkosť, odolnosť a vysokú pevnosť. Vďaka nastaviteľnému ramennému popruhu sa taška tiež ľahko prenáša z miesta na miesto.

Vnútorné rozmery 135 × 200 × 7 mm poskytujú užívateľovi úložné priestory s objemom celkovo troch litrov. Priestor je rozdelený na dve vrecká. Predné je vhodné na ukladanie peňaženky, kľúčov či mobilného telefónu a kreditných kariet, ktoré budú v RFID puzdre úplne bezpečne uschované. V druhom vrecku je čalúnený priestor na tablet s uhlopriečkou až 7,9 palca, a tiež organizér na vaše perá a ceruzky. Všetko sa dá ľahko a bezpečne uzavrieť na zips v prípade potreby.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová taška nielen pre váš tablet
  • Vonkajšie rozmery: 185 × 235 × 100 mm
  • Vnútorné rozmery: 135 × 200 × 7 mm
  • Uhlopriečka displeja: 7,9 palca
  • Materiál: nylon/koža
  • Objem: 3 litre
  • Farba: čierna, šedá
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Poznámka:
» Všetky tašky na tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7.9"+ Flap Grey Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7.9" + Klappe Grau Schwarz Tablet Case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7.9" + Klappe Grau Schwarz Tablet Case. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite GT Supreme Tablet Crossover 7.9"+ Flap Grey Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií