Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung EJ-FT810U čierne

Zobraziť katalóg
Samsung EJ-FT810U čierne
5 1 hodnotení
Puzdro na tablet s klávesnicou Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T810) s Bluetooth klávesnicou
Kód:  SAAT1011a Produktové číslo:  EJ-FT810UBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EJ-FT810U čierne Predaj skončil

Samsung EJ-FT810U čierne

Púzdro na tablet s klávesnicou je druh príslušenstva, ktoré zvýšia vašu produktivitu. Budete lepšie a rýchlejšie písať a môcť používať napríklad klávesové skratky pre jednotlivé funkcie. Púzdro tiež ponúka možnosť polohovania pre ľahšie písanie, sledovanie videí, videohovory apod. Ide o originálne príslušenstvo od Samsungu, čakajte teda špičkové dielenské spracovanie. Svojich majiteľov si získa aj striedmym, ale veľmi vkusným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaná klávesnica
  • Polohovanie
  • Elegantný dizajn

Bezdrôtová klávesnica

Zvýšte svoju produktivitu rýchlejším a presným písaním, ako na počítači, a využitím klávesových skratiek pre funkcie systému Android. E-maily a ďalšiu prácu vybavíte oveľa rýchlejšie! Klávesnica je s tabletom spárovaná pomocou Bluetooth 3.0 a pripojená magnetom. Napájaná je 520mAh nabíjateľná lítium-polymérovou batériou, ktorá má pre nabíjanie micro USB konektor.

Poloha pre každú činnosť

Flexibilná konštrukcia púzdra umožňuje použitie tabletu v troch polohách, vďaka ktorým si prácu prispôsobíte tak, ako vám to najviac vyhovuje. Pokojne odpojte klávesnicu a používajte polohovacie púzdro aj bez nej. Režim písania má najmenší sklon a je určený pre pohodlné písanie správ, e-mailov, poznámok a pod. Dotykový režim je ideálny pri surfovaní na internete, čítanie časopisov a kníh. A do tretice režim sledovania, pri ktorom si dokonale oddýchnete. Perfektné je pre ničím nerušené sledovanie filmov alebo napríklad hudobných videí.

Praktický ochranca

Púzdro Samsung EJ-FT810U svedomito plní aj svoju ochrannú funkciu. Pri cestovaní, ale aj použití doma, chráni pred bežnými miernymi nárazmi a odreninami, ktorými sa časom nikto nevyhne. Tablet si v ňom dlhšie udrží svoj luxusný vzhľad a tiež bezchybnú funkčnosť. Tradične nechýbajú všetky výrezy pre prístup ku konektorom a funkciám.

Púzdro je určené pre:

Základné údaje:
Stisk kláves: 1,5 mm
Key-rozteč 16,02 mm
Spárovanie: Bluetooth 3.0
Batéria: lítium-polymérová, 520 mAh
Hmotnosť: 0,32 kg

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky puzdrá na tablety s klávesnicou
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze zakoupit pouze ta klávesnice? Pouzdro již mám. Děkuji

Rád bych se Vás zeptal, jak upevnit Samsung Galaxy Tab S2 9.7 do tohoto pouzdra, děkuji za Vaší odpověď

Diskusia a poradňa k Samsung EJ-FT810U čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EJ-FT810U černé . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EJ-FT810U schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EJ-FT810U schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EJ-fekete FT810U.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií