Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.

Zobraziť katalóg
SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.
4,5 2 hodnotení
Kozmetická sada – obsahuje: Men Total Revitalizer Cream 50ml + Cleansing Foam 30ml + Total Revitalizer Eye Cream 3ml
Kód:  VBAL577 Produktové číslo:  3598380352538
SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II. Predaj skončil

SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.

Darčeková kozmetická sada SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II. obsahuje veľmi kvalitné prípravky pleťovej starostlivosti pre mužov, a to pleťový krém, čistiacu penu a očný gélový krém. Revitalizačný krém Shiseido Men Total Revitalizer Cream predchádza vzniku jemných liniek, zabraňuje predčasnému starnutiu mužskej pleti a dodáva jej energiu. Čistiaca pena Shiseido Men Cleansing Foam zase z pokožky šetrne odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz a k jej veľkým výhodám patrí, že je možné použiť ju aj ako penu na holenie. Očný gélový krém Shiseido Men Total Revitalizer Eye účinne redukuje vrásky a tmavé kruhy pod očami a vďaka obsiahnutým vitamínom pokožku chráni pred voľnými radikálmi a predčasným starnutím.

Kľúčové vlastnosti luxusnej pánskej kozmetickej sady SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.

  • Pánska darčeková sada s luxusnou kozmetikou Shiseido Men na špičkovú starostlivosť o pleť
  • Sada pre mužov obsahuje pleťový krém, čistiacu penu a očný gélový krém Shiseido
  • Revitalizačný krém pre mužov Total Revitalizer Cream predchádza predčasnému starnutiu pleti
  • Predchádza vzniku vrások, dodáva pokožke energiu a minimalizuje známky jej únavy
  • Čistiaca pena účinne, ale šetrne odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz
  • Pena Shiseido Men Cleansing Foam vhodná aj ako pánska pena na holenie
  • Očný gélový krém Shiseido Men Total Revitalizer Eye redukuje vrásky a tmavé kruhy pod očami
  • Obsahuje vitamíny C a E na ochranu pokožky pred voľnými radikálmi a starnutím
  • Sada vysoko výkonnej kozmetiky pre moderných mužov v peknej kozmetickej taštičke

Zverte regeneráciu pokožky pleťovému krému Shiseido Men Total Revitalizer Cream

Luxusný, vysoko výkonný pleťový krém pre mužov Shiseido Men Total Revitalizer Cream navracia pleti späť pružnosť a mladistvý vzhľad. Predchádza vzniku jemných liniek a zabraňuje predčasnému starnutiu mužskej pleti. Účinne znižuje známky únavy, dodáva pleti energiu a zanecháva ju vitálnu a sviežu. Zároveň ju optimálne hydratuje a bráni jej vysušovaniu, a to počas celých 24 hodín. Pleťový krém tiež chráni pokožku proti vonkajším nepriaznivým vplyvom. Prípravok s jemnou parfumáciou je nekomedogénny a jeho zloženie je dermatologicky testované.

Aktívne látky:
ImuBuild Complex – doplňuje pokožke zásobu energie a spomaľuje jej starnutie, pomáha s ochablosťou pleti, zvyšuje ochranu pleti proti poškodeniu
Marine Protein Complex – posilňuje kontúry tváre, dodáva hydratáciu
Vitamín E – veľmi silný antioxidant, chráni pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, podporuje obnovu kožných buniek

Typ pleti:
Všetky typy pokožky

Použitie:
Krém aplikujte na vyčistenú pleť alebo po holení a krúživými pohybmi jemne vmasírujte. Na dosiahnutie maximálneho účinku ho používajte ráno aj večer.

Zloženie:
Water(Aqua/Eau), Dimethicone, Glycerin, Alcohol, Dipropylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Erythritol, Peg/Ppg-14/7 Dimethyl Ether, Phenoxyethanol, Cetyl Ethylhexanoate, Tocopheryl Acetate, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Peg-20 Glyceryl Isostearate, Aminopropyl Dimethicone, Butylene Glycol, Fragrance (Parfum), Polysorbate 80, Sodium Citrate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dipotassium Glycyrrhizate, Polyquaternium-51, Sorbitan Oleate, Potassium Hydroxide, Silica, Citric Acid, Sodium Metabisulfite, Sodium Metaphosphate, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Rubus Suavissimus (Raspberry) Leaf Extract, Iron Oxides (Ci 77492), Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Hydrolyzed Conchiolin Protein

Bohatá čistiaca pena Shiseido Men Cleansing Foam pre dokonale čistú pleť

Čistiaca pena pre mužov Shiseido Men Cleansing Foam účinne pleť čistí a odstraňuje z nej všetky nečistoty a prebytočný kožný maz, a to bez toho, aby dochádzalo k jej vysušovaniu. Poskytuje pokožke potrebnú hydratáciu a zanecháva ju perfektne čistú a sviežu. Bohatú penu s krémovou textúrou môžete použiť aj ako holiacu penu. Prípravok neupcháva póry, je dermatologicky testovaný a vhodný na všetky typy pleti.

Použitie:
Navlhčite si dlane aj tvár a vytlačte menšie množstvo peny do dlaní. Naneste na pleť, krúživými pohybmi jemne vmasírujte a potom dôkladne opláchnite. Vyhnite sa oblasti okolo očí. Ako penu na holenie nanášajte ráno pred holením na účinné zmäkčenie fúzov a pleti.

Zloženie:
Water(Aqua/Eau), Glycerin, Myristic Acid, Stearic Acid, Peg-6, Peg-32, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Sorbitol, Polyethylene, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glyceryl Stearate Se, Peg-60 Glyceryl Isostearate, Beeswax(Cera Alba/Cire Dabeille), Fragrance (Parfum), Polyquaternium-6, Trisodium Edta, Limonene, Linalool, Alanine, Butylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Sophora Angustifolia Root Extract, Tocopherol

Zatočte s vačky pod očami s očným gélovým krémom Shiseido Men

Očný gélový krém Shiseido Men Total Revitalizer Eye je špeciálne navrhnutý pre potreby mužskej pleti. Pomáha redukovať vrásky, opuchy očí a tmavé kruhy pod očami. Zabraňuje strate pružnosti a spevňuje kontúry tváre. Jeho gélová textúra sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť hebkú, hydratovanú a osvieženú. Zloženie krému je obohatené o vitamíny C a E, ktoré pokožke dodávajú energiu a chránia ju pred voľnými radikálmi a predčasným starnutím. Prípravok je oftalmologicky testovaný, neupcháva póry a je vhodný na všetky typy pleti.

Aktívne látky:
Eye Bio-Complex – podporuje produkciu kyseliny hyalurónovej na pevné očné kontúry
Defense Complex – posilňuje pleť v oblasti očí, pomáha dopĺňať vlhkosť a zvyšuje ochrannú funkciu pokožky
Vitamín E – patrí k silným antioxidantom, chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi, podporuje obnovu kožných buniek
Vitamín C – zvyšuje produkciu kolagénu a elastínu

Použitie:
Aplikujte malé množstvo očného krému na končeky prstov a jemným ťuknutím votrite do pokožky očného okolia. Krém používajte ráno a večer ako záverečnú časť starostlivosti o pleť.

Zloženie:
Water(Aqua/Eau), Dimethicone, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Petrolatum, Mineral Oil(Paraffinum Liquidum/Huile Minerale), Diisostearyl Malate, Myristyl Myristate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Trimethylsiloxysilicate, Glyceryl Stearate Se, Stearyl Alcohol, Erythritol, Peg/Ppg-14/7 Dimethyl Ether, Batyl Alcohol, Isododecane, Dimethylacrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Peg-20, Peg-40 Stearate, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide (Ci 77891), Polysorbate 60, Mica, Sorbitan Tristearate, Sodium Citrate, Bht, Disodium Edta, Polyquaternium-51, Fragrance (Parfum), Silica, Sodium Metaphosphate, Tin Oxide, Citric Acid, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Menthol, Aluminum Hydroxide, Limonene, Iron Oxides (Ci 77492), Linalool, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract), Retinyl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol

Kozmetická sada pre mužov obsahuje:
1× regeneračný krém Shiseido Men Total Revitalizer Cream (50 ml)
1× čistiaca pena Shiseido Men Cleansing Foam (30 ml)
1× očný regeneračný krém Shiseido Men Total Revitalizer Eye (3 ml)
1× kozmetická taštička

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SHISEIDO Men Total Revitalizer Set II..
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií