Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

SilverStone FP56B čierny

Zobraziť katalóg
SilverStone FP56B čierny
4,5 4 hodnotení
Predný panel – do 5.25", čítačka pamäťových kariet, 3×USB 3.0, 1×nabíjací USB
Kód:  UB094g8 Produktové číslo:  SST-FP56B
SilverStone FP56B čierny Predaj skončil

SilverStone FP56B čierny

Rozšírte rozhranie vašej skrine o trojicu konektorov USB 3.0, jeden USB pre nabíjanie a čítačku pamäťových kariet. Poradia si so širokou paletou formátov a kapacít, vrátane najmodernejších SDXC. Bez potreby špeciálnych redukcií budete môcť načítavať aj miniatúrne karty microSD a MS Micro. Ideálne ak má vaša základná doska vývody pre USB 3.0, ale vaša skriňa nimi nedisponuje. Nech je skriňa akejkoľvek farby, je možné vymeniť predný panel za biely, alebo strieborný.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
5,25" pozície

Rozhranie:
3× USB 3.0
1× USB dobíjací
5× slot pre pamäťové karty

Podporované média:
SD/SDHC/SDXC/mini SD/micro SD (T-Flash)/MS/MS Duo/MS PRO/MS PRO Duo/MS Micro (M2)/MS PRO-HG Duo/MMC/RS MMC/MMC Micro/MMC mobile/xD/CF (UDMA7)

Rozmery:
148 × 42,3 × 176 mm (Š × V × H)

Hmotnosť:
540 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravíčko přeji. Je prosím součástí balení i připojovací datový kabel? Mám základní desku MSI Z390-A PRO a ta disponuje USB 3.1 Gen1 konektory. Bude tento USB panel kompatibilní? Je potřeba dokoupit propojovací kabel? Děkuji uctivě za pomoc s řešením.

Dobrý den, jaký je způsob připojení na základní desku. Předem díky za info.

Diskusia a poradňa k SilverStone FP56B čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone FP56B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilverStone FP56B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilverStone FP56B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilverStone FP56B fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií