Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sphero Nubby Cover Blue

Zobraziť katalóg
Sphero Nubby Cover Blue
4,2 13 hodnotení
Ochranná fólia vodoodolná fólia na Orbotix SPHERO 2.0
Kód:  DDV2004 Produktové číslo:  ANC01BL1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sphero Nubby Cover Blue

Premeňte svoj Sphero na najodolnejší off-road model vo farebnej kombinácii podľa vášho výberu. Vodoodolný kryt Orbotix Sphero Nubby Cover vám dáva strategickú výhodu v ťažkých terénoch ako je štrk, voda či betón, a navyše Sphero chráni pred poškriabaním či poškodením počas hry. Vybrať si môžete modrý, zelený alebo oranžový variant. Dajte svojmu Sphero nové možnosti hry, pohybu aj rýchlosti.

Sphero 2.0 je revolučná "magická guľa", ktorá sa intuitívne ovláda pomocou smartfónu či tabletu, a to ich nakláňaním, dotýkaním a vlnením. Sphero nie je len obyčajná kotúľajúca sa guľa, ale predstavuje novú dimenziu zábavy, v ktorej sa ponoríte do sveta neuveriteľne zábavných hier. Sphero totiž ponúka nový úžasný spôsob hrania a mieri k novým zážitkom - k tzv. rozšírenej hernej realite. Virtuálne hranie sa stáva interaktívne so skutočným svetom. Rozšírená realita so Sphero úplne zmení spôsob, akým ste sa doteraz hrali.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:

Sphero 2.0

Vlastnosti:
vodoodolná fólia
vhodné pre rôzne typy terénov - voda, štrk, betón

Farebné vyhotovenie:
zelená

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento obal vhodný také na Sphero mini 1.0?

Dobrý den je to jenom folie nebo cele sphero děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Sphero Nubby Cover Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Nubby Cover Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Nubby Cover blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Nubby Cover blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero Nubby Cover Kék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií