Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Vividbooks Fyzika pre 7. ročník – Sily, kvapaliny a plyny (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Vividbooks Fyzika pre 7. ročník – Sily, kvapaliny a plyny (elektronická licencia)
Vzdelávací program pre 1000 zariadení, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Android a iOS, dĺžka predplatného: 60 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre školy, určený pre mobilné zariadenie, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWVB0001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vividbooks Fyzika pre 7. ročník – Sily, kvapaliny a plyny (elektronická licencia) Predaj skončil

Vividbooks Fyzika pre 7. ročník – Sily, kvapaliny a plyny (elektronická licencia)

Vividbooks Fyzika pre 7. ročník

Nová úroveň výučby s Vividbooks

Výukový program Vividbooks posúva klasické učenie na ďalšiu úroveň. Učebnica Fyzika pre 7. ročník sprostredkuje deťom fyziku novo, zrozumiteľne a zábavne. Využíva nové technológie vrátane AR rozšírenej reality a všetko predvádza v dizajnovo čistých animáciách. Deti sa naučia kriticky myslieť a pracovať samostatne a kreatívne.

Vividbooks Fyzika pre 7. ročník

Dobrodružný svet objavovania fyzikálnych zákonov

S učebnicou Vividbooks Fyzika pre 7. ročník spoznajú deti fyziku ako zábavný a dobrodružný svet objavovania. K správnej odpovedi na kladené otázky nevedie len jedna cesta, hľadanie prebieha prostredníctvom diskusie, vrátane vyhodnocovania nesprávnych odpovedí a slepých uličiek.

Vividbooks Fyzika pre 7. ročník

Online knihy Vividbooks pre dištančnú výučbu

Učebnice Vivdbooks spĺňajú rámcové vzdelávacie programy, takže môžu úplne nahradiť klasickú učebnicu fyziky, zároveň sú ale aj vhodným doplnkom dištančnej výučby. Knihy sú k dispozícii online, takže učitelia môžu ľahko poslať deťom odkaz na konkrétnu lekciu bez toho, aby ju pred tým museli pripravovať. Školská licencia obsahuje prístup pre neobmedzený počet zariadení a metodickú príručku pre učiteľov. Aplikácia funguje na tablete, notebooku a školskej tabuli, je pripravovaná verzia aj pre inteligentné telefóny – smartfóny.

Výukový program Vividbooks Fyzika pre 7. ročník – Kniha Sily

  • Sila a jej prejavy (13 lekcií)
  • Newtonové pohybové zákony (8 lekcií)
  • Otáčavé účinky sily (9 lekcií)
  • Ťažisko (4 lekcie)

Výukový program Vividbooks Fyzika pre 7. ročník – Kniha Kvapaliny a plyny

  • Mechanické vlastnosti kvapalín (13 lekcií)
  • Mechanické vlastnosti plynov (8 lekcií)

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií