Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Ztylus Revolver CameraKit Metal pre iPhone 6 / 6S

Zobraziť katalóg
Ztylus Revolver CameraKit Metal pre iPhone 6 / 6S
Objektív - Set ochranného polykarbonátového krytu s objektívom, hliníkové časti, sada štyroch objektívov, rybie oko, širokouhlý, CPL a makro objektív, integrovaný stojanček
Kód:  ZTLS3e Produktové číslo:  PZL-003
Ztylus Revolver CameraKit Metal pre iPhone 6 / 6S Predaj skončil

Ztylus Revolver CameraKit Metal pre iPhone 6 / 6S

Ztylus Revolver CameraKit Metal predstavuje cenovo výhodnú sadu ochranného púzdra s výklopným stojanom a štyrmi výmennými objektívmi v unikátnom revolverovom nadstavci. S týmto setom získate hneď niekoľko výhod naraz pre váš iPhone. V prvom rade dramaticky zlepšíte fotografické vlastnosti mobilného telefónu. Navyše iPhone bude neustále chránený elegantným a veľmi odolným púzdrom. Okrem toho môžete zakúpiť ďalšie príslušenstvo napr. LED prisvetlenie, držiaky, gripy a ďalší. Puzdro zostáva, meníte len príslušenstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre iPhone 6/6S
  • Set polykarbonátového krytu s výmennými objektívmi
  • Integrovaný stojanček
  • Štýlové kovové prvky
  • Vysoká kvalita použitých materiálov
  • Možnosť dokúpenia ďalšieho príslušenstva

Skutočná ochrana mobilného telefónu

Ochranné púzdro je presne na milimeter vyrobené na telo iPhonu, pričom zachováva všetky jeho funkcie a nijako neobmedzuje funkčnosť telefónu. Samozrejmosťou sú teda všetky výrezy pre konektory a tlačidlá vrátane fotoaparátu. Mobilný telefón ochráni pred pádmi, škrabancami a čiastočne aj pred prachom. Nijako zásadne nezvyšuje rozmery ani hmotnosť prístroja, aj preto sa skvele drží v ruke. Bonusom navyše je stojan, ktorý využijete pri sledovaní filmov alebo prezeranie fotografií.

Revolver 4 v 1

Revolverový nadstavec ukrýva štyri výmenné objektívy - makro 10×, širokouhlý, rybie oko a polarizačný filter. Vďaka tomu budete môcť vytvárať pútavé snímky za akejkoľvek situácie. S kombináciou iPhonu a tejto sady objektívov už nebudete potrebovať klasický fotoaparát. Za zmienku určite stojí aj technológia Smartflip, ktorá zabezpečí plynulé a presné zapadnutie objektívov do správnej polohy. Vysoká kvalita a precízne dielenské vyhotovenie je úplnou samozrejmosťou - každá šošovka je dôkladne vyleštená a uložená v presnom púzdre z anodizovaného hliníka.

  • Polarizačný filter - orezáva ostré odlesky a oslňujúce odrazy slnečného svetla, vďaka čomu vyniknú prirodzené a sýte farby
  • Rybie oko - obsiahne až 180° zorného poľa, vďaka čomu môžete vytvárať pozoruhodné snímky
  • Makro (10 ×) - vzdialenosť na ostrenie približne 18 mm umožňuje fotografovať veľké detaily
  • Širokouhlý objektív - zdvojnásobuje plochu snímanú bežným iPhonom
 
Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ztylus Revolver CameraKit Metal pro iPhone 6/6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ztylus Revolver Kamera Kit Metal für iPhone 6/6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ztylus Revolver Kamera Kit Metal für iPhone 6/6S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ztylus Revolver CameraKit Metal iPhone 6 / 6S.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií