AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ztylus Z-Prime Lens Kit Metal pre iPhone 6 Plus / 6S Plus

Zobraziť katalóg
Ztylus Z-Prime Lens Kit Metal pre iPhone 6 Plus / 6S Plus
Objektív - Set ochranného polykarbonátového krytu s objektívom, hliníkové časti, sada dvoch skrutkovacích objektívov, širokouhlý a teleobjektív, integrovaný stojanček
Kód:  ZTLS3k Produktové číslo:  PZL-007
Ztylus Z-Prime Lens Kit Metal pre iPhone 6 Plus / 6S Plus Predaj skončil

Ztylus Z-Prime Lens Kit Metal pre iPhone 6 Plus / 6S Plus

Nový Ztylus Z-Prime Kit V2.0 je konečne tu. Táto sada predstavuje high-eng riešenie pre fotografovanie s iPhonom. Sada obsahuje štýlové puzdro s kovovými prvkami, výklopným stojanom a unikátnym systémom pre výmenu príslušenstva. Súčasťou sú aj dva skrutkovacie objektívy v profesionálnej kvalite - širokouhlý a teleobjektív. Výmena objektívov je veľmi jednoduchá a rýchle - stačí stlačiť jediné tlačidlo. Táto novinka tiež disponuje vylepšeným uzamykacím mechanizmom, čo zvyšuje spoľahlivosť a stabilitu objektívov.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre iPhone 6 Plus / 6S Plus
  • Sada polykarbonátového púzdra a dvoch objektívov
  • Puzdro s integrovaným stojanom
  • Jednoduchá výmena objektívov
  • Štýlové prevedenie s kovovými prvkami
  • Rozlíšenie až 4K
  • Vysoká kvalita materiálov

Ostrý obraz, nízke skreslenie

Optický systém objektívov sa skladá celkom z piatich členov v štyroch skupinách. Štyri šošovky (každá zložená z piatich častí) sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne ostrý obraz od kraja s ultranízkym skreslením na svojich ohniskových vzdialenostiach. Oba objektívy disponujú rozlíšením 300 lp / mm a sú chránené viečkom, aby nedošlo k ich poškodeniu pri prenášaní.

  • Širokouhlý objektív - obsiahne 100 ° zorného poľa bez skreslenia
  • Teleobjektív - umožňuje dvojnásobné priblíženie bez zníženia kvality obrazu

Majte objektívy vždy po ruke

Pretože väčšinu snímok budete zaobstarávať mimo domova, je pre pohodlné prenášanie pripravený praktický nosič, do ktorého je možné objektívy bezpečne uložiť. Ten potom ľahko pripnete na opasky, popruhy alebo vďaka praktickej karabíně ho pripevníte takmer kamkoľvek.

Obsah balenia:
Ztylus iPhone Metal Series Case
širokouhlý objektív
teleobjektív
puzdro
Krytky na objektívy

Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ztylus Z-Prime Lens Kit Metal pro iPhone 6 Plus/6S Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ztylus Z-Prime Lens Kit Metall-Plus für iPhone 6 / 6S plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ztylus Z-Prime Lens Kit Metall-Plus für iPhone 6 / 6S plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ztylus Z-Prime Lens Kit Metal Plus iPhone 6 / 6S Plus.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií