Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ProfiCare PC-DC 3031 Dentálne centrum

Zobraziť katalóg
ProfiCare PC-DC 3031 Dentálne centrum
4,8 4 hodnotení
Sada ústnej hygieny – elektrická zubná kefka + ústna sprcha, obsahuje sonickú zubnú kefku, bezdrôtovú dentálnu sprchu, 3 farebne odlíšené hlavice kefky, 3 trysky a stojan s funkciou indukčného nabíjania, kefka s rýchlosťou až 31000 vibrácií/min, hlavica so zaoblenými končekmi, 3 rýchlosti oscilácie, 3 režimy (, masáž), LED kontrolky, bezdrôtové napájanie v stojane, dentálna sprcha s odnímateľnou nádobkou na vodu integrovanou v rukoväti s objemom 150 ml, 3 režimy úrovne tlaku vody, vodoodolnosť pri ponorení do vody IPX7
46,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PROZC100 Produktové číslo:  PC-DC 3031
ProfiCare PC-DC 3031 Dentálne centrum 46,90 € Momentálne nedostupné

ProfiCare PC-DC 3031 Dentálne centrum

Dentálne centrum Proficare PC-DC 3031 v podobe praktickej sady sónickej kefky a ústnej sprchy sa stane obľúbeným pomocníkom v starostlivosti o vašu ústnu dutinu a chrup. Dentálne centrum Proficare PC-DC 3031 môžu v tejto základnej výbave využívať až traja členovia rodiny, pretože obsahuje tri kefkové hlavice a tri čistiace trysky, všetky odlíšené farebnými krúžkami. Nechýba ani stanica s funkciou indukčného nabíjania a úložiskom pre náhradné trysky a hlavice.

Kľúčové vlastnosti dentálneho centra Proficare PC-DC 3031

  • Praktická sada sónickej zubnej kefky a bezdrôtovej dentálnej sprchy
  • Poskytuje komplexnú domácu starostlivosť o zuby, ďasná a ústnu dutinu
  • Kefka má veľmi šetrné vlákna Tynex Dupont
  • Oba prístroje disponujú možnosťou voľby medzi troma režimami, kefka navyše aj troma rýchlosťami
  • Vodoodolnosť pri ponorení do vody podľa stupňa krytia IPX7
  • Pohodlné používanie vďaka bezdrôtovému použitiu aj nabíjaniu
  • Ústna sprcha má integrovanú nádobku na vodu v rukoväti (objem: 150 ml)
  • Súčasťou dentálnej stanice Proficare sú tri farebne odlíšené kefkové hlavice a tri trysky

Sónická kefka Proficare

Elektrickú sónickú zubnú kefku ProfiCare PC-DC 3031 v bielomodrej farbe iste využijete pri starostlivosti o váš chrup, predovšetkým na zbavenie sa zubného povlaku. Hlavica kefky ProfiCare PC-DC 3031 osciluje vysokou rýchlosťou a dosahuje až 31 000 vibrácií za minútu, takže sa okamžite dočkáte viditeľných výsledkov. Špeciálne vlákna kefkovej hlavice Tynex Dupont sa vyznačujú zaoblenými končekmi, ktoré sú veľmi šetrné k ďasnám aj zubom. Pri čistení zubov máte nielen možnosť zvoliť si  z troch rýchlostí oscilácie, ale aj z nasledujúcich troch režimov – čistenie/citlivosť/masáž. Všetko prehľadne indikujú modré LED kontrolky. Na základe dentistu odporúčanej doby čistenia je kefka ProfiCare PC-DC 3031 vybavená 2-minútovým časovačom. Zubná kefka odoláva vode aj pri ponorení vďaka krytiu IPX7 a Li-Ion batéria sa zas postará o jej bezproblémové pohodlné používanie a bezdrôtové napájanie v stojane.

Bezdrôtová dentálna sprcha Proficare

S praktickým pomocníkom – elektrickou ústnou sprchou ProfiCare PC-DC 3031 – si starostlivosť o ústnu dutinu na takmer profesionálnej úrovni môžete dopriať v pohodlí svojho domova. S ústnou sprchou spoľahlivo odstránite baktérie z miest, kam sa s kefkou ani zubnou niťou nedostanete. Skvelú vychytávku predstavuje odnímateľná nádobka na vodu s objemom 150 ml integrovaná priamo v rukoväti sprchy. Nečakajú vás teda žiadne nepraktické hadičky ani objemné monštrum tela sprchy zaberajúce v kúpeľni príliš veľa miesta. Rovnako ako kefka, aj sprcha disponuje možnosťou voľby medzi tromi režimami, líšiacimi sa úrovňou tlaku vody – normálny/slabý/pulzný. Samozrejmosťou je vodoodolnosť pri ponorení do vody podľa stupňa krytia IPX7 a jednoduché bezdrôtové nabíjanie aj používanie. Na jedno nabitie je možné uskutočniť až 60 čistiacich cyklov.

Batérie:
Kefka – 
Li-Ion, 650 mAh, 3,7 V
Sprcha – Li-Ion, 1 500 mAh, 3,7 V 


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemůžu sehnat náhradní hlavice na kartáček, nechci v sadě s nástavci na sprchu. Je nějaká kompatibilní alternativa? Děkuji

Sprcha je bez tlaku a stále dobíjí, není cz návod

Dobrý den, poptávám náhradní kartáčky k dentálnímu centru Profi-Care PC-DC 3031. V nabídce náhradních hlavic jsem nenašel nic. Náhradní hlavice Profi Care DC 3000 nejsou k tomuto centru. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ProfiCare PC-DC 3031 Dentálne centrum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ProfiCare PC-DC 3031 Dentální centrum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ProfiCare PC-DC 3031 Dental-Center. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ProfiCare PC-DC 3031 Dental-Center.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií