Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

PS Vita - Lego Hobit

Zobraziť katalóg
PS Vita - Lego Hobit
5 1 hodnotení
Hra na konzolu - prežívajte ďalšiu LEGO dobrodružnú hru, Nečakané cesty a Nechýtená Dračia púšť, preskúmajte Stredozemné more a ovládnite Prsteň
Kód:  MZ050e1b Produktové číslo:  5051892167666

PS Vita - Lego Hobit



Nášup LEGO her pokračuje plným proudem. Protřelí vývojáři z TT Games mají v posledních letech na svědomí celou řadu titulů včetně zpracování tolkienovské klasiky - Pán prstenů. Právě licence na slavnou ságu dávala tušit, že se dřív nebo později dostane i na samotné dobrodružství s originálním názvem The Hobbit.

Z blízka tak zažijete osudy Bilbo Pytlíka, čaroděje Gandalfa a celé skupiny trpaslíků pod vedením Thorina Pavézy. Navštívíte dobře známé lokace z filmových trháků Neočekávaná cesta i Šmakova dračí poušť. Potkáte Gluma a jen tak mimochodem naleznete předmět, jehož síla z vás udělá vyvoleného hrdinu budoucích okamžiků.

Můžete se těšit na spoustu zábavných situací, vypjatých okamžiků a krásně zpracovaných lokací tajemné Středozemě. Hratelnost roste každým okamžikem a musíte důmyslně využívat všech vašich bojem nabitých zkušeností. Nechybí ani dostatek hopsacích pasáží, ve kterých rozhoduje správné načasování a dobrý postřeh. Vzhůru za dobrodružstvím do kostičkového ráje.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!
Platforma
PS Vita – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PS Vita – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PS Vita Hotovo!
Viac parametrov

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS Vita - Lego Hobit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS Vita - Lego The Hobbit.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií