Stellar Blade AD homeoffice

Battlefield Hardline – PS4

Zobraziť katalóg
Battlefield Hardline – PS4
4,1 10 hodnotení
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (digitálna, s mechanikou), krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v hre Battlefield™ Hardline si splníte svoj sen v úlohe policajta alebo zločinca. Tento akčný titul je kombináciou intenzívneho systému hry pre viac hráčov, známeho zo série Battlefield, a emotívneho príbehu, ktorý sa svojím štýlom blíži k moderným televíznym kriminálkam. Vitajte na svojom novom ihrisku.
Kód:  MSX093 Produktové číslo:  1013602 Stránky výrobcu

Battlefield Hardline – PS4

Vitajte na novom ihrisku

Splňte si svoj sen v úlohe policajta alebo zločinca. Tento akčný titul je kombináciou intenzívneho systému hry pre viacerých hráčov a emotívneho príbehu, ktorý sa svojím štýlom blíži moderným televíznym kriminálkam.

Dráma na vlastnej koži

V dramatickej kampani pre jedného hráča sa ujmete úlohy mladého detektíva Nicka Mendozy, ktorý sa vydáva do súkromnej bitky naprieč celou krajinou s cieľom pomstiť sa za zradu bývalým parťákom. Producenti zo štúdia Visceral sľubujú pekelne hustú atmosféru.

žhavý mulťák vás nadchne

V nových režimoch pre viac hráčov, ako sú napríklad Lúpež (Heist) alebo Rescue (Záchrana), je vašou úlohou chytať kriminálnikov, vylupovať sejfy a zachraňovať rukojemníkov podľa toho, na ktorej strane zákona stojíte.

Hlavné prvky a hrateľnosť

Režim hry pre viac hráčov v štýle série Battlefield - Typická rôznorodosť, skvelá atmosféra a strategický systém tímovej hry značky Battlefield vstupujú na novú pôdu drsného aj príťažlivého sveta, kde polícia vedie bitky so zločincami.

Dramatický režim pre jedného hráča - Mnohonásobne ocenené vývojové štúdio Visceral, ktoré má na konte sériu Dead Space™, prestavuje v hre Battlefield Hardline inovatívny dramatický príbeh v štýle moderných televíznych kriminálek.

Deštrukcia centra mesta - Vystrielajte podzemnú pestiareň, vyhoďte do povetria bankový trezor alebo premeňte autosalón v Los Angeles na hromadu trosiek. Pestré lokácie mestského prostredia sú moderné, sexi a umožňujú rozsiahlu deštrukciu.

Technické hračky a zbrane - Hrajte sa s obrovským arzenálom zbraní určených primárne pre armádu a ďalším vybavením ako sú brokovnice s upilovanými hlavňami, kladky alebo lezecké háky. Toto špeciálne vybavenie možno použiť kdekoľvek na všetkých mapách, čo prispieva k chaotickosti a nepredvídateľnosti priebehu boja.

Chaos na cestách aj vo vzduchu - Pošlite vzduchom posily svojmu tímu na druhom konci mapy, zničte protivníkov agresívnym zásahom na ceste alebo utečte obťažkaní korisťou policajtom na motorke. Hra v pozemných aj vzdušných dopravných prostriedkoch je v Battlefielde Hardline rýchla, zbesilá a hlavne nevšedná.

 
Prečítajte si tiež: Umelá inteligencia a hry

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný, Strieľačky Hotovo!
Herné prostredie
Military, Historické epochy Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný, Strieľačky Hotovo!
Herné prostredie
Military, Historické epochy Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Drogy, Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Battlefield Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Platforma pre VR
PlayStation 4 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na PlayStation 5
» Všetky Battlefield hry
» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky hry na PlayStation VR
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry
» Všetko pre PlayStation VR

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má hra cz titulky?

Dobrý den. Má tato hra freeworld? A můžu hrát i něco jiného než kampaně bez PS plus?

Diskusia a poradňa k Battlefield Hardline – PS4
Príslušenstvo pre Battlefield Hardline – PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Battlefield Hardline - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Battlefield Hardline - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Battlefield Hardline - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Battlefield Hardline - PS4, PS5.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií