Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

PS4 - Bloodborne GOTY edition

Zobraziť katalóg
PS4 - Bloodborne GOTY edition
4,6 22 hodnotení
Hra na konzolu - Obsahuje základnú hru + rozšírenie The Old Hunters
Kód:  MSX230 Produktové číslo:  PS719843047 Stránky výrobcu

PS4 - Bloodborne GOTY edition

So strachom na chrbte

Bez súcitu

Existuje celý rad úrovní hernej zábavy, ale dielo japonského šialenca Hidetaka Miyazaki patrí na samotný vrchol a nie je určené pre obyčajných konzumentov smiešnych strieľačiek. Bloodborne sa totiž radí po boku legendárnej série Demon 'Souls a Dark Souls, ktoré sú oslavované pre svoju brutálnu obtiažnosť. Každý krok zlým smerom znamená smrť, ale neustále vo vás hlodá červíček, ktorý láka to skúsiť znova a znova.

Temný príbeh

Nič pre slabochov

Svetom sa šíri tajomná nákaza a v tmavom meste Yharnam sa odohráva rad nekalých vecí. Miestni obyvatelia sú už v podstate netvory a niekoľko málo preživších vám poskytne cenné rady. Vyriešiť vzniknutú situáciu však musíte sami a rozhodne budete mať plné ruky práce. Celá plejáda nepriateľov má pomerne originálny návrh a ich sily sú aj značne naddimenzované.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bloodborne
 

bojový systém

Hnusáci na každom rohu

K ich zdolaniu vám pomôže premakaný RPG systém zručností, ktorý v spojení so správnou bojovou výbavou dokáže divy. Vývojári ohlásili aj náhodne generované dungeony, takže nikdy dopredu neviete, čo vás čaká za ďalším rohom.

ponurý špeciál

Len pre fanúšikov značky

Exkluzívna a ponurá grafika srší zo všetkých herných záberov, takže nezostáva než popriať dobrý lov a užiť si tento titul iba na konzole novej generácie - PlayStation 4.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bloodborne
 

zažite viac s GOTY edíciou

DLC súčasťou balenia

Smršť Bloodborne je považovaná z jednu z najlepších hier uplynulého roka, takže v jej prípade platí, že si túto špeciálnu edíciu bez debát zaslúži. V Game of the Year neskôr nájdete ako základnú hru, tak aj vynikajúce DLC s názvom The Old Hunters, ktoré prinesie nové zbrane, zbroje, novú lokáciu, bossov aj pekelnú obtiažnosť, ktorá vaše schopnosti otestuje na maximum.

 
 

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
GOTY Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcel som sa spýtať či sa pri zakúpení tejto hry dostáva fyzická alebo digitálna kópia.

Dobry den,mate Bloodborne GOTY edition na nejake prodejně v Praze?

Mám koupenou tuto edici goty, tudíž i s DLC The old hunters, ale nikde ve hře nevidím, že by byl DLC nainstalovaný a Trophies mám také zamčené u old hunters. To DLC se instaluje zvlášť?

Diskusia a poradňa k PS4 - Bloodborne GOTY edition
Príslušenstvo pre PS4 - Bloodborne GOTY edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bloodborne GOTY edition - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bloodborne GOTY edition - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bloodborne GOTY edition - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bloodborne GOTY Edition - PS4.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií