Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

PS4 - Grand Ages Medieval Limited Special Edition

Zobraziť katalóg
PS4 - Grand Ages Medieval Limited Special Edition
Hra na konzolu - strategická hra v reálnom čase - rozvíjajte svoj národ pomocou desaťročia budovania, výskumu, expanzie a dobývania od Škandinávie po Severnú Afriku, od Portugalska až po Kaukaz a Stredný východ.
Kód:  MSX219 Produktové číslo:  4260089416536 Stránky výrobcu
PS4 - Grand Ages Medieval Limited Special Edition Predaj skončil

PS4 - Grand Ages Medieval Limited Special Edition


Vkročte rovnými nohami do stredovekej Európy, ktorá práve v čase vrcholného stredoveku dosahovala nevídaného pokroku a jej rýchlo sa rozrastajúca populácia sa rozšírila po celom kontinente. Začalo to objavením nových hraníc, zakladaním dedín a osád a pokračovalo ustanovením obchodníckych trás, ktoré spájali aj inak vzdialené a doteraz nedostupné miesta. Ujmite sa role vodcu jednej z malých osád, pričom vašou úlohou bude doviesť ju až k večnej sláve. Grand Ages: Medieval je real-time stratégie, ktorá vám dá okúsiť, aké to je prostredníctvom budovania, vývoja, expanzie a bojových vpádov vybudovať svoje vlastné impérium, ktoré prežije ďalšie storočia a z vás urobí nesmrteľnú postavu dejín.


Vybudujte impérium

Preskúmavajte rozsiahly svet, získavajte suroviny, stretávajte sa s ďalšími spoločnosťami a zarobte imanie. Vašou úlohou bude takisto patronát a zakladanie nových miest, vynaliezanie nových technológií a obrana obchodných chodníkov pred barbarmi do doby, než sa stanete dostatočne silným, aby mohla začať vaša cesta za ovládnutím celej Európy a vytvorením nového mocného impéria. Zapojte sa do online multiplayeru až pre 8 hráčov a dokážte, že práve vy máte na to stať sa neobmedzeným vládcom.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vybudujte rozsáhlé středověké impérium
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Prozkoumejte rozsáhlý svět a zaplavte jej svým zbožím

Obrovský svet k objavovaniu

Objavujte rozsiahly herný svet, ktorý má rozlohu viac ako 20 miliónov kilometrov štvorcových - od Škandinávie, cez Portugalsko až po Stredný východ, pričom sa budete musieť dobre rozhodnúť, kam umiestnite svoje najdôležitejšie mestá, aby boli schopné čeliť útokom od konkurenčných síl. Vycvičte armádu a bojujte proti nepriateľom s pomocou rytierov, lukostrelcov a jazdy a dokážte, že práve vy si zaslúžite postaviť sa do čela.

Preniknite na európske trhy s viac ako 20 rôznymi druhmi tovaru, ktorý uspokojí požiadavky obyvateľov a vojakov na vašom území - či už pôjde o uhlie, hrnčiarstvo, či ovocie. Na vašej ceste za veľkosťou potom budete musieť čeliť nielen nepriateľským kultúram a národom, ale tiež prírodným živlom, ako sú búrky, ohne, sopečná činnosť, suchá, zemetrasenie a pochopiteľne moru.


Limitovaná edícia s množstvom bonusov

Získajte viac so špeciálnou limitovanou edíciou. Okrem samotnej základnej hry získate tiež prídavky Camelot a Ancient Wonders. V prídavku Camelot svoje dobrodružstvo začnete na slávnom hrade a budete sa starať o to, aby v jeho blízkosti vyrástlo dobre fungujúce mestečko. Druhý prídavok s názvom Ancient Wonders do hry pridá 6 ikonických historických budov, ako je napríklad Koloseum, či Akropolis. Okrem toho však tiež dostanete originálny soundtrack a plagát s technologickým stromom pre váš perfektný prehľad.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Spousta bonusů pro vás

Limitovaná edícia obsahuje

  • Prídavok Camelot
  • Prídavok Ancient Wonders
  • Originálny soundtrack
  • Plagát s technologickým stromom

Parametre a špecifikácia

Žáner
Stratégia Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Limited Edition Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Žáner

Žáner
Stratégia Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Limited Edition Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky stratégie na PlayStation 4
» Všetky strategické hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS4 - Grand Ages Medieval Limited Special Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grand Ages Medieval Limited Special Edition - PS4.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií