Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Knack – PS4

Zobraziť katalóg
Knack – PS4
4,6 20 hodnotení
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný a detský, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – dobrodružná, nabité zábavou aj akciou
Kód:  MSX064 Produktové číslo:  PS719280774 Stránky výrobcu

Knack – PS4

Konzoly Sony PlayStation 4 sa pomaly vkrádajú do herných kútikov poctivých herných fanúšikov. Majú totiž veľmi dobrú motiváciu v podobe exkluzívnych titulov iba pre ne. Primát historicky prvého oznámeného titulu drží Knack. Ide o originálny animovaný film, ktorý voľne prechádza do 3D plošinovky s akčnými prvkami. Jednoznačne ide o veľmi očakávanú hru a zároveň skvelú voľbu pre jeden zo štartovacích titulov nového herného zariadenia.

Ahoj, ja som Knack


Všetko má na svedomí geniálny dizajnér s českým pôvodom Mark Cerny, ktorý má prsty hneď v niekoľkých úspešných sériách. Samotný príbeh sa točí okolo mierne šialeného vedca a jeho tímu, ktorý dlhý čas skúma zvláštne artefakty zabudnutých civilizácií. Jedného dňa sa mu ich podarí oživiť, pričom z nich vznikne práve Knack. Na prvý pohľad roztomilé stvorenie, ale s úplne zvláštnou schopnosťou. Vie totiž vyrásť do veľkých rozmerov.


Viac podôb = viac zábavy


V pokojnom režime Knacka skoro prehliadnete, má totiž sotva meter, a tak nejak sa potĺka všade okolo. Stačí však jeden útok zlých goblinov a začne sa meniť na základe vtiahnutého materiálu zo svojho okolia. Celkovo rozmanité prostredie zaručuje naozaj originálne podoby. Gigantické monštrum zložené z trosiek parkovacieho domu vyzerá úplne inak, ako keď sa začne meniť uprostred vedeckého laboratória.

Bojový systém vás bude baviť. Postupné učenie drvivých kombo úderov spolu s bohatou ničiteľnosťou celého okolia je jednoducho lákavé. Nechýbajú ani špeciálne útoky v podobe tornáda alebo bombičiek. Levely obsahujú aj obľúbené skryté miestnosti, v ktorých čaká na svoje objavenie hneď 60 mocných artefaktov. Čím viac ich nájdete, tým bude Knack silnejší.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný, Arkády, Detský Hotovo!
Herné mechaniky
Procedurálne Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný, Arkády, Detský Hotovo!
Herné mechaniky
Procedurálne Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!
Exkluzivita
Playstation 4 Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5, PlayStation 4 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky detské hry na PlayStation 5
» Všetky akčné hry na PlayStation 5
» Všetky detské hry na PlayStation 4
» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky videohry pre deti
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Knack – PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Knack - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Knack - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Knack - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Knack - PS4.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií