Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PS4 - PlayStation 4 Konzola 1 TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: Sila sa prebúdza

Zobraziť katalóg
PS4 - PlayStation 4 Konzola 1 TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: Sila sa prebúdza
5 1 hodnotení
Herná konzola
Kód:  MSX297 Produktové číslo:  PS719822158 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS4 - PlayStation 4 Konzola 1 TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: Sila sa prebúdza Predaj skončil

PS4 - PlayStation 4 Konzola 1 TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: Sila sa prebúdza

Nová generácia hernej konzoly je tu, privítajte už štvrtého pokračovateľa rodu - Sony Playstation 4! Nástupca obľúbenej Sony Playstation 3 stavia na osvedčených princípoch zabezpečenia maximálneho pôžitku z hrania hier. K tomu pridáva revolučné inovácie, ako sú napríklad dynamicky prepojené hranie, rýchla a inteligentná personalizácia, hlboko integrované sociálne možnosti a nevšedná funkcia druhej obrazovky.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nejlepší místo k hraní

Najlepšie miesto na hranie

Vďaka prvotriednemu hardvéru, bezkonkurenčnému obsahu, zameraniu na hráča a exkluzívnym funkciám je Sony Playstation 4 najlepšou možnosťou, ako zažiť zábavu zajtrajška ešte dnes.

  • Výkonný hardvér
  • Fantastické hry - LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: The Force Awakens súčasťou balenia
  • Veľa inovácií
  • Ešte viac zábavy

Dobrodružstvo zrodené z hviezd

Vydajte sa do ďalekej galaxie spolu s Reyom, Finnom, BB-8, Kylo Renom, Hanom Solom a ďalšími hrdinami a zloduchmi v zbrusu novej hre LEGO Star Wars: The Force Awakens. Súčasťou tohto balenia je aj bonusový Blu-ray disk s filmom Star Wars: The Force Awakens.


Výkonný procesor

Inžinieri zo Sony dali Playstationu 4 do vienka osemjadrový procesor AMD Jaguar, pokročilý grafický procesor s výkonom 1,84 TFLOPS a 8 GB neuveriteľne rýchlej systémovej GDDR5 pamäte.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nadupaný procesor

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hry - alfa a omega

Hry - alfa a omega

Obľúbená herná konzola Sony Playstation 4 sa stala výnimočnou vďaka ponuke herných titulov, ktoré ponúka. Aktuálne je pre Sony Playstation 4 vo vývoji viac ako 140 hier, či už ide o pokračovanie osvedčených herných sérií, ako sú Killzone, Battlefield, Uncharted alebo vývoj veľkého množstva nových atraktívnych AAA a India titulov všetkých žánrov.


Dualshock 4

Nový ovládač DualShock 4 bol prepracovaný na zabezpečenie maximálne pohodlného ovládania hier - je novo vybavený dotykovým panelom, ktorý prináša doteraz netušené možnosti herných zážitkov. Novinkou je aj tlačidlo "SHARE", ktoré umožňuje okamžité zdieľanie herných zážitkov s komunitou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dualshock 4

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sdílejte herní nadšení

Zdieľajte herné nadšenie

Zapojte sa do nekončiacich bitiek a zdieľajte s ostatnými vaše triumfálne výhry stlačením jednoduchého tlačidla. Jednoducho stlačte tlačidlo SHARE, vyberte záznam a vráťte sa späť do hry. Medzitým čo budete znovu hrať, video sa samo nahrá.


Parametre a špecifikácia:

CPU:
Osemjadrový AMD Jaguar Octu-Core (x86-64)

Operačná pamäť:
8 GB GDDR5

GPU:
Grafická karta AMD
Výkon 1,84 TFLOPS

Úložný priestor:
1 TB

Mechanika:
Blu-ray

Rozhranie:
Gigabit Ethernet
Wi-Fi 802.11b/g/n
Bluetooth 2.1
2× USB 3.0
Zvukový výstup
HDMI
AUX

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery (Š x V x H): 275 × 53 × 305 mm
Hmotnosť: cca 2,8 kg

Ovládač:
Bezdrôtový ovládač DualShock 4

Obsah balenia:
Playstation 4
Ovládač DualShock 4
Napájací kábel
HDMI kábel
USB kábel
Slúchadlá
Hra LEGO Star Wars: The Force Awakens
Film Star Wars: The Force Awakens
Používateľská príručka

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá se na této PS4 hrát na PS VR? Nebo jen na PS4 PRO. Mám už hroznou chuť na PS4 a prostě...ta PS4 pro je až v listopadu.

Diskusia a poradňa k PS4 - PlayStation 4 Konzola 1 TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: Sila sa prebúdza
Príslušenstvo pre PS4 - PlayStation 4 Konzola 1 TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: Sila sa prebúdza Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PlayStation 4 - 1TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + film Star Wars: Síla se probouzí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + Film Star Wars: Die Macht erwacht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - TB + LEGO Star Wars: The Force Awakens + Film Star Wars: Die Macht erwacht. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS4 - Playstation 4 konzol 1TB + LEGO Star Wars: The Force ébred + film Star Wars: The Force szonda.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií