Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Uncharted 4: A Thief´s End – PS4

Zobraziť katalóg
Uncharted 4: A Thief´s End – PS4
4,8 149 hodnotení
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – séria Uncharted od mimoriadne talentovaných vývojárov Naughty Dog pokračuje nextgen vyvrcholením celej série – A Thiefs End!
Kód:  MSX146 Produktové číslo:  PS719418672 Stránky výrobcu

Uncharted 4: A Thief´s End – PS4

93 %

Bolo to úžasných 9 rokov po boku jednej z najzábavnejších akčných adventúr súčasnosti. Uncharted 4: A Thief' s End vám pripomenie ako dobre ste urobili, keď ste sa rozhodli začať hrať hry – Hrej.cz.

vypnuté
Exotické lokality

Exotické lokality.

vypnuté
Objavovanie pokladov

Tajomné chrámy a objavovanie pokladov.

vypnuté
Nathan Drake

Nathan Drake si vychutnáva dôchodok

Legendárny Nathan Drake zavesil svoju kariéru lovca pokladov na klinec a vychutnáva si zaslúžený odpočinok. Niečo však predsa visí vo vzduchu...

vypnuté
Nathan Drake a Sam Drake

Bratská jazda práve začína

Všetko sa však zmení po nečakanom stretnutí so Samom. Myšlienka na objavenie pokladu kapitána Henryho Averyho zaujímala Nathana už skôr, ale považoval ju za nesplniteľný cieľ. Vďaka novým informáciám je teraz možné podniknúť výpravu okolo sveta naprieč zarastenými ostrovmi, mestami, ale aj zasneženými vrcholkami hôr.

vypnuté
Sam Drake

Nová postava Sam Drake

Sam, pôvodne pokladaný za mŕtveho, je o päť rokov starší ako jeho mladší brat Nate. Hovorí sa, že jeho zmiznutie bolo tým impulzom, ktorý pôvodne Natea priviedol k životu lovca pokladov. Sam bol popisovaný ako ešte impulzívnejší než Nate a aj trochu žiarlivý na úspechy svojho brata.

vypnuté
Ostrá akcia

Akcia sa okamžite rozbieha vysokým tempom.

vypnuté
Remeselná akrobacia

A nechýba ani množstvo akrobatických skokov do neznáma.

vypnuté
Nádherná grafika

Uncharted 4 nemá konkurenciu

Kombinácia skvelej grafiky aj dobre napísaných postáv vás v priebehu niekoľkých minút dostane do varu. Vychutnáte si napínavé akčné scény aj veľkolepé lokácie. Všetko navyše doplnené o neustále zdolávanie prekážok pomocou šplhania, skákania, alebo plávania. Najnovšie nechýba ani povraz s hákom na prekonávanie väčších vzdialeností.

vypnuté
Akčné prestrelky

Akčné prestrelky.

vypnuté
Nemilosrdné súboje

Nemilosrdné súboje ostrých chlapcov.

vypnuté
Akčné dobrodružstvo

Cesta za dobrodružstvom

Hrateľnosť Uncharted 4 vám dáva dostatok voľnosti. Úlohy môžete totiž splniť hneď niekoľkými spôsobmi a rozhodne vás hra bude lákať aj na opakované dobrodružstvo.

vypnuté
Share Play a multiplayer

Priatelia v hre

Uncharted 4: A Thief's End podporuje funkciu Share Play, vďaka ktorej môžete pripojiť do hry aj kamaráta, ktorý hru vôbec nevlastní. Vychutnáte si aj veľmi vydarenú multiplayerovú časť  na jedinečných mapách s nápaditým prostredím.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Napínavé, Kriminalita, Vozidlá Hotovo!
Herné mechaniky
Krimi, Stealth Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu tretej osoby Hotovo!
Textová lokalizácia
CS, EN, DE, RU, PL, FR, IT Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Napínavé, Kriminalita, Vozidlá Hotovo!
Herné mechaniky
Krimi, Stealth Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu tretej osoby Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
CS, EN, DE, RU, PL, FR, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, RU, PL Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!
Exkluzivita
Playstation 4 Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Uncharted Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5, PlayStation 4 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na PlayStation 5
» Všetky Uncharted hry
» Všetky akčné hry na PlayStation 4
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat na voucher ke hře, dostal jsem jenom hru účtenku, kde jsou 3 seriová čísla na voucher a 2 skiny do hry a to je vše.

Dobrý den, jak dlouhou platnost ma voucheru na slevu 400 kč na produkty z Herní zony a jaké jsou podmínky pro jeho použití.

Dobrý den, vidím, že staré tituly na PS4 skokově podražily na dvojnásobek. Konkrétně Uncharted4 na PS4 stál před měsícem 249 kč. Je k tomu nějaký hlubší důvod než jen snaha "vytěžit" nové majitele PS5?

Dobrý den, měl bych dotaz na to, zda děj 4-ky nějak navazuje na předchozí díly? je možné hrát 4-ku aniž bych hrál předchozí díly? Děkuji za odpověď

Dobrý den mohu se zeptat je to cz tytulkami nemohu to nikde najít ?

Zdravim lidi dobre vule, tahle hra je klenot pro majitele PS4! Koupil jsem ji uz po druhe, pac jsem myslel, ze se k ni jiz nevratim tak jsem prvni BD prodal! Ale to dobrodruzstvi se musi prozit znovu!!! Preji krasny Novy rok 2019!

Dobrý den, chci se zeptat, pokud je lokalizace česká, jde i přesto ponechat angličtina, tedy aby bylo anglické menu a nápisy? Děkuji.

Dobrý den, prosím vás, mám dotaz. U hry Uncharted 4, kterou prodáváte, je tam na hře i logo "PS4 pro enhanced"? Děkuji a hezký den, Jan Pšenička

Drobry den. Titulky su len ceske, alebo sa da prepnut na anglicke ? S pozdravom

Prosím Vás, dá sa do konzoly zapojiť monitor namiesto televízora?

12
Diskusia a poradňa k Uncharted 4: A Thief´s End – PS4
Ďalšie informácie

Uncharted: The Lost Legacy – ide to aj bez Drakea (RECENZIA)

Najnovšie pokračovanie slávnej dobrodružnej série štúdia Naughty Dog, tentoraz bez Nathana Drakea v hlavnej úlohe. Uncharted: The Lost Legacy ohromí krásnou grafikou a level dizajnom, dynamickou akciou v otvorenom svete Západného Ghátu a sympatickými postavami. Vyraziť za hľadaním starobylých pokladov môžete už od 22. augusta 2017, ale iba na platforme PS4. Viac v našej recenzii.

PlayStation 4 Pro konečne v predaji. Aké novinky prináša?

Predaj konzoly PS4 Pro začal 10. novembra. Spolu s ňou spoločnosť Sony vypustila viac ako 30 herných titulov optimalizovaných pre 4K a HDR. Aké hry to sú? A čo nová verzia PS4 Pro prináša?

Hry pre konzoly PS4 za akciové ceny

Hľadáte zábavu počas zamračených ľadových dní? Ak áno, potom zbystrite - Od 17. 7. 2016 do 31. 7. 2016 si môžete vybrať z našej akciovej ponuky a vyskúšať niektorý z herných titulov za nižšiu cenu. Viac informácií k tejto skvelej príležitosti v našom článku!

Uncharted (film, RECENZIA)

Po viac ako dekáde prieťahov, výmen režisérov, hľadaní hercov a prepisovaní scenára sa štúdiu Sony konečne podarilo dotiahnuť adaptáciu videohernej série Uncharted do úspešného konca a hlavný hrdina Nathan Drake sa tak mohol vypraviť na svoje prvé filmové dobrodružstvo. Je to ale dôvod na oslavy, alebo fanúšikovia predlohy majú radšej zostať doma pri hernej konzole?

Uncharted: Legacy of Thieves Collection – dátum vydania, čeština, platformy a ďalšie info

Kým fanúšikovia akčných adventúr série Uncharted netrpezlivo čakajú na ďalšie pokračovanie, vývojári nám aspoň nachystali remastrovanú kolekciu posledných dvoch dielov. Uncharted 4: A Thief's End (2016) a nepriame pokračovanie Uncharted: The Lost Legacy (2017). Oba diely známe svojou zábavnou hrateľnosťou kombinujúce akčné pasáže, priestorové puzzle a pútavý príbeh ponúknu nielen vylepšenú grafiku, ale vôbec prvýkrát sa pozrú aj na PC. Všetko, čo potrebujete o Uncharted: Legacy of Thieves Collection vedieť, nájdete v tomto článku.

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier.

Returnal (TIPY/NÁVOD) – Ako si podmaniť Atropos?

Planéta Atropos, na ktorej sa v koži Selene zrútite v PS5 exkluzivite Returnal, dokáže potrápiť nejedného ostrieľaného hráča, pretože smrť čaká na každom rohu. My sme v nehostinnom prostredí strávili už takmer sto hodín, a preto našim čitateľom ponúkame desiatku tipov, ktoré by im mali pomôcť prežiť a odhaliť rozvetvený príbeh. Vzhľadom na to, že sa v texte bude hovoriť o jednotlivých biómoch, zbraniach, artefaktoch a bossoch, berte na vedomie, že narazíte na niekoľko spojlerov.

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Recenzie Uncharted 4: A Thief´s End – PS4
Príslušenstvo pre Uncharted 4: A Thief´s End – PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uncharted 4: A Thief´s End - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Uncharted 4: A Thief´s End - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Uncharted 4: A Thief´s End - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Uncharted 4: A Thief´s End - PS4.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií